Hesabım
    Justin Timberlake'li Apple Draması "Palmer"dan Fragman!

    Film, önümüzdeki yılın ilk önemli filmlerinden biri olmaya aday..

    Justin Timberlake, yeni filmi “Palmer”ın fragmanında hapis cezasını çektikten sonra eve dönen eski bir sporcuyu canlandırıyor. Temmuz ayında Apple TV Plus tarafından satın alınan SK Global filmi, ağrı kesicilere bağımlı hale gelen ve bir evi soyarken yakalanan eski bir atlet olan baş karakter Eddie Palmer'ı konu alan bir hikaye anlatıyor.

    Palmer, hapishanede geçirdiği sürenin ardından memleketine döner ve büyükannesinin bir komşunun çocuğuna baktığını görür. Ancak çocuk, yaşadıkları bölge ve aile yapısının beklentilerine uymaz. Yönetmen Fisher Stevens, "Yan kapıda, uyuşturucu bağımlısı, sekiz yaşında bir erkek çocuğu olan, oyuncak bebeklerle oynamayı seven ve Amerika'da Güneyli bir kız gibi giyinmeyi seven 30 yaşında güzel bir kadın var. Justin’in büyükannesi bu çocuğa her zaman uyuşturucuyla boğuşan bağımlı anneyle birlikte ebeveynlik yapıyor." dedi.

    Timberlake'in karakteri, soru ve sorunlarla uğraşırken aynı zamanda çocuğa bakmaya yardımcı olma görevini üstlenir. Zor geçmişinin bir sonucu olarak hala zamanınıon çoğunu boş geçirmektedir. O ve çocuk, kendi toplumlarında kültürel olarak yabancılardır ve bağ kurmaya başlarlar.

    Filmdeki diğer oyuncular arasında, Juno Temple, June SquibbAlisha Wainwright ve Ryder Allen yer alıyor. Senaryo Cheryl Guerriero tarafından yazıldı. Sidney Kimmel, John Penotti, Charlie Corwin, Daniel Nadler ve Charles B. Wessler “Palmer”ın yapımcılığını üstlendi. Filmin sorumlu yapımcıları arasında Robert Friedland, Terry Dougas, Jean-Luc De Fanti, Mark O’Connor, Paris Kassidokostas-Latsis ve Bruce Toll yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top