Hesabım
    Bono, Halsey ve Pharrell Williams, "Sing 2" Kadrosunda!

    Animasyon filmi Sing 2'nin, yıldız seslendirme kadrosu genişliyor!

    Buster Moon ve dostlarının hikayesini anlatacak olan animasyon türündeki devam filmi Sing 2'nin seslendirme kadrosuna yeni yıldız isimler dahil oldu. Açıklamalara göre U2'nun solisti Bono, yeni neslin güçlü kadın müzisyenlerinden Halsey ve popüler müzik kültürüne şekil veren isimlerden Pharrell Williams, Sing 2'nin kadrosuna katıldı.

    Sing 2'nin seslendirme kadrosuna katılan yeni isimler Bono, Halsey ve Pharrell Williams ile sınırlı değil. The Irishman ile başarıya imzaya atan Bobby Cannavale; aşı karşıtı video paylaşımıyla büyük bir tepki çekip sosyal medya hesabını kapatan Letitia Wright; ünlü komedyen Eric Andre ve Brooklyn Nine Nine'ın yıldızı Chelsea Peretti, Sing 2'deki karakterlere sesleriyle hayat verecekler. Filmin kadrosuna ilk katılan isimler Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron EgertonTori Kelly ve Nick Kroll olmuştu.

    Gelecek noel döneminde izleyici karşısına geçmesi planlanan Sing 2, 2016 yapımı Şarkını Söyle animasyonunun devamı olacak. İlk filmde, bir tiyatro sahibi olan ve zor zamanlardan geçen Buster Moon'un hikayesini izlemiştik. Filmde Buster ve arkadaşları, tiyatroyu kurtarmak için ellerinden geleni yapmışlardı. Yeni filmle birlikte Buster Moon gözlerini daha büyük bir hedefe dikecek ve Redshore Şehri'nde bulunan Crystal Tower Tiyatrosu'na doğru yola çıkacağız. Filmde Buster'a bir kez daha sesiyle Matthew McConaughey hayat verecek.

    Sing 2'nin yönetmen ve senaristliğini Garth Jennings üstleniyor. Filmin 24 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top