Hesabım
    Kevin Spacey, Yeni Bir Noel Videosu Paylaştı

    Spacey, geleneksel hale getirdiği video serisine bir yenisini daha ekledi..

    Kevin Spacey, #MeToo hareketi sonrası kariyerindeki çöküşü, rezaleti ve ardından Hollywood'dan atılmasını takiben, "House of Cards"taki Frank Underwood karakteri kılığına girerek yayınladığı YouTube Noel videolarına bir yenisini daha ekledi. Netflix, son sezonda karakteri yok etmiş ve dizinin finalini bu şekilde izleyiciyle buluşturmuştu. Spacey, geri dönebilecek olsaydı bile bu zaten gerçekleşemezdi. 

    1-800-XMAS başlıklı bu yılın videosu, geçen yıla göre daha az meydan okuyan ve 2020'de acı çekenlerin tümü hakkında daha düşünceli sözler barındırıyor. Spacey videoda, "Artık ayakta kalamayacağınız bir yerde duruyorsanız, acı çekiyorsanız, yardıma ihtiyacınız varsa, suçluluk veya utanç hissediyorsanız, kimliğinizle mücadele ediyorsanız, sırtınız duvardaysa ya da sizin için bir yol olmadığını hissediyorsanız, durumunuz ne olursa olsun, size bir yol olduğuna söz veriyorum. Bu tatil sırasında ve ötesinde, yani şu anda hissetmeseniz bile, dışarıda anlayan ve yardımcı olabilecek insanlar var, çünkü yalnız değilsiniz." dedi.

    Dürüst olmak gerekirse, Frank Underwood, kötü, Makyavelist bir adamdı ve sonunda merhamet duygusunu öğrenmiş olması belki de güzel. Öte yandan Kevin Spacey, 14 yaşındaki bir çocuğa (aktör Anthony Rapp) cinsel istismar da dahil olmak üzere birçok ağır cinsel taciz eylemiyle suçlandı. Spacey tecavüz ve saldırıyla suçlandı ve birkaç Hollywood oyuncusu onun hakkında korkunç hikayeler anlatmak için öne çıktı. Richard Dreyfuss'un oğlu Harry ve daha fazlası bu isimler arasındaydı. Spacey'nin cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden Boston haber sunucusu Heather Unruh, film yapımcısı Tony Montana, aktör Roberto Cavazos ve daha fazlası da dahil olmak üzere on beş kişi benzer istismar iddiasıyla söylemler dile getirdiler.

    Spacey'nin aleyhindeki birçok iddianın ardından gelen birkaç yasal sonuç, ciddi hapis cezası tehdidini artırdı. Spacey, 2018 videosunda bu yaklaşan davalardan bazılarını ele almış ve "Size söz verebilirim: İkimiz de yaptığımı bildiğimiz şeylerin bedelini ödedim, kesinlikle yapmadıklarımın bedelini ödemeyeceğim." demişti. Bir noktada, Spacey hakkında en az yedi ceza soruşturması araştırılıyordu ama gelinen noktada çoğu kalıcı olamadı. Sonunda iki dava mahkemeye gitti ve Spacey'ye yönelik son cezai saldırı suçlamaları, onu suçlayan isimsiz masaj terapisti öldüğünde savcılar tarafından Temmuz 2019'da düşürüldü. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top