Hesabım
    Viola Davis, Chadwick Boseman'ın Gitar Çaldığı Bir Videoyu Paylaştı

    Viola Davis'ten Chadwick Boseman paylaşımı!

    Ma Rainey's Black Bottom, Netflix'te gösterimini yapmaya başladı. Başrolünü üstlenen oyuncu Viola Davis, kaybettiğimiz yıldız isim Chadwick Boseman'lı bir video paylaştı. Videoda Boseman, gitar çalma yeteneğini sergiliyor. Filmde de Boseman ve Davis müzisyen olarak karşımıza çıkıyor.

    Netflix orijinal yapımı Ma Rainey's Black Bottom, ödül sezonunun iddialı bir filmi olarak gösterimini yapmaya başladı. Özellikle de Chadwick Boseman'ın performansının ödüllendirilerek rahmetli oyuncunun onurlandırılacağı düşünülüyor. Oyuncu, filmde Leeve karakterine hayat veriyor. Ma Rainey olarak karşımıza çıkan Viola Davis, Boseman'ın gitar çaldığı bir videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı ve büyük bir ilgi gördü.

    Ma Rainey's Black Bottom'ın konusu ise şöyle: Blues’un annesi olarak bilinen Ma Rainey, yeni bir albüm hazırlığındadır. Rainey, albüm hazırlığı için Şikago’daki bir kayıt stüdyosunda grubuyla bir araya gelir. Rainey, bu sırada menajeri ve yapımcısıyla müziğinin kontrolü konusunda bir irade savaşına girer. Buluşma süresince Ma Rainey ve grup arasında konuşulanlar, gerilimin gittikçe yükselmesine neden olur.

    Filmin yönetmenliğini, "Angels in America: Millennium Approaches" oyununu ve "Bring in 'da Noise, Bring in' da Funk" müzikalini yöneterek Tony ödülleri kazanan George C. Wolfe üstleniyor. Wolfe, 1993 ile 2004 yılları arasında The Public Theatre'ın sanat yönetmenliğini yaptı. Diğer oyuncular arasında Glynn TurmanColman Domingo ve Michael Potts yer alıyor. Yeni filmin yapımcılığını Todd Black, Denzel Washington ve Dany Wolf yaptı ve filmin senaryosunu Ruben Santiago-Hudson kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top