Hesabım
    Melissa McCarthy ve Ben Falcone, Thor: Love and Thunder'da Yer Almak İstiyor

    Melissa McCarthy ve Ben Falcone, Taika Waititi için bir performans hazırladı!

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Thor: Love and ThunderMelissa McCarthy ve Ben Falcone'un radarına girdi. Komedi filmlerinin başarılı ikilisi, Waititi'ye iletilmesi için bir oyuncu seçmesi performansı hazırladı. Ancak McCarthy ve Ben Falcone için Thor: Love and Thunder'da birer rol bulunup bulunmadığı bilinmiyor.

    2 Oscar ödülüne aday olarak gösterilen başarılı oyuncu Melissa McCarthy ile yönetmen ve oyuncu eşi Ben Falcone, Thor: Love and Thunder için bir oyuncu seçmesi videosu paylaştı.McCarthy ve Falcone'un komedi yapımlarıyle ün saldıkları biliniyor. Bu nedenle onları Marvel'a yerleştirmek zor olabilir. Ancak Taika Waititi'nin Thor: Ragnarok'ta yakaladığı mizah seviyesi düşünüldüğünde, ikilinin Thor: Love and Thunder'da rol alması çok da tuhaf kaçmayacaktır.

    Thor: Love and Thunder'da Thor rolüyle bir kez daha Chris Hemsworth'ü izleyeceğiz. Karakter, Avengers: Endgame'in ardından pek de beğenilmeyen bir değişim yaşamıştı. Waititi'nin karakteri yeniden toplarlaması bekleniyor. Ayrıca Asgard Kralı Valkyrie rolüyle Tessa Thompson; hasta bir kadından Thor'a dönüşmesi beklenen Jane karakteriyle Natalie Portman; Gorr The God Butcher rolüyle Christian Bale, Thor: Love and Thunder'da yer alacak.

    Chris Pratt de Guardians of The Galaxy ekibinden konuk olarak Thor'a katılacak. Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlendiği Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top