Hesabım
    Channing Tatum, ‘The Lost City of D’nin Kadrosuna Katılmak Üzere

    Tatum, rolü kaparsa Oscar'lı bir oyuncuyla başrolü paylaşacak..

    Variety'nin haberine göre Channing Tatum, Paramount Pictures filmi “The Lost City of D”de Sandra Bullock'la başrolü oynamak için son görüşmelerde. Bullock, projeyi kendi şirketi Fortis Films, Liza Chasin ve 3dot Productions aracılığıyla üretiyor. Adam ve Aaron Nee tarafından yönetilecek olan filmde Bullock, bir kaçırılma girişimi ikisini de acımasızca sarsana kadar bir kapak modeliyle (Tatum) kitap turuna katılan ve  daha kötü bir şey olamayacağından emin olan münzevi bir duygusal yazar olarak rol alıyor.

    Çıktıkları roman macerası, hayatı yaşarken, onun romanlarda yarattığı kurgularından çok daha tuhaf ve romantik bir hale dönüyor. Romantik aksiyon macera, Dana Fox'tan güncellenmiş bir senaryoyla Seth Gordon'un bir fikrine dayanıyor. Gordon ayrıca, Exhibit A Films şirketi aracılığıyla prodüksiyon yapmak üzere projeye dahil oldu.

    Tatum, geçtiğimiz günlerde hem rol aldığı, hem de yapım ortağı Reid Carolin'le birlikte şirketleri Free Association aracılığıyla yönettiği “Dog”un prodüksiyonunu tamamladı. Film, bir asker arkadaşının cenazesi için yolculuğa çıkan Lulu adlı bir Ordu Korucusu ve Belçikalı Malinois cinsi köpeğinyaşadıklarını konu alıyor.

    Tatum ayrıca, yapımcılığını Phil Lord ve Chris Miller'ın üstlendiği Universal Pictures'ın tonoz canavarlarına dayanan modern bir gerilim filminde başrol oynamaya hazırlanıyor. Mayıs 2021'de Tatum, kızına ithafen "The One and Only Sparkella" adlı ilk çocuk kitabını yayınlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top