Hesabım
    Chris Pine Hangi Chris'i Tutuyor?

    Chris Pine, Wonder Woman 1984 sorularına cevap verdi.

    Chris Pine'ın sürekli olarak Chris Pratt ve Chris Evans ile kıyaslanması konusu hakkındaki düşünceleri, oyuncuya soru olarak döndü. Hayranlar hangi Chris'in daha iyi olduğuna karar vermeye çalışırken Pine, kendi ismini değiştirmeyi düşündüğünü söyledi.

    Chris Pine'ın Steve rolüyle yer aldığı DC filmi Wonder Woman 1984, HBO Max'te ve bazı ülkelerdeki sinemalarda gösterime girmiş bulunuyor. Aynı zamanda Gal GadotPedro Pascal ve Kristen Wiig ona filmde eşlik ediyor. Pine'ın verdiği röportajlardan birinde kendisine en iyi Chris'in kim olduğuyla ilgili bir soru yöneltildi. Guardians of The Galaxy'nin Star Lord'u Chris Pratt ve Avengers filmlerinin Captain America'sı Chris Evans'ın dahil olduğu konuya Chris Pine şu sözlerle giriş yaptı: "Kendimi şu sıralar güçsüz hissediyorum. Bu nedenle alabildiğim tüm destekleri alacağım. Tüm o Chrisler, dostum... Ya adımı değiştiririm ya da olaya müdahale ederim." Hangi Chris'in daha iyi olduğu tartışmasında Pine, en geri sırada bulunuyor. Çünkü dünyayı kurtarmışlığı yok.

    Ancak Pine'ın geleceği en az diğer Chrisler kadar parlak. Dungeons and Dragons, Star Trek devam filmi, Violence of Action, Don't Worry Darling, All The Old Knives, Newsflash gibi yapımlarla Chris Pine önümüzdeki yılların parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Oyuncuyu Wonder Woman 1984'ün yanı sıra son olarak I Am The Night dizisinde izlemiştik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top