Hesabım
    Robert Rodriguez "We Can Be Heroes"a Devam Film Çekecek

    Çocuklar için süper kahraman filmi olan We Can Be Heroes'a devam filmi geliyor.

    Netflix'te gösterimini yapan "We Can Be Heroes"a devam filminin geleceği kesinleşti. Pedro Pascal ile hem The Mandalorian'da hem de We Can Be Heroes'da birlikte çalışan Robert Rodriguez, sosyal medya üzerinden devam filmi üzerinden çalıştığını açıkladı.

    Robert Rodriguez 2005 yapımı The Adventures of Sharkboy and Lavagirl'ün ardından yıllar sonra aynı evrende geçen bir süper kahraman filmini hayata geçirdi. We Can Be Heroes, Sharkboy ve Lavagirl'e de yer verdi. Ayrıca yeni kahramanlar ve yeni kötüleri, izleyici kitlesinin karşısına çıkardı. Şimdi ise bir devam filmi geliştiriliyor. Rodriguez'in söylediklerine göre We Can Be Heroes ilk dört haftasında 44 milyon kullanıcı hesabı üzerinden izleyicileriyle buluştu.

    We Can Be Heroes'un konusu ise şöyleydi: Dünyayı istila eden uzaylılar, süper kahramanları kaçırdığında gözler onların çocuklarına çevrilir. Hükümet, süper kahramanların çocuklarını koruma altına almak için onları güvenli bir yere götürür. Ancak bu çocukların, süper kahraman olan babalarını kurtarmak için harekete geçmesine engel olmaz. Zeki bir çocuk olan Missy Moreno, süper kahraman olan babası Marcus Moreno’yu kurtarmak için kendisi gibi özel çocuklarla birlikte bakıcıdan kurtulmak için çabalar. Ebeveynlerini kurtarmak için bir ekip kuran çocuklar, tüm güçlerini kullanarak zorlu bir maceraya atılır.

    We Can Be Heroes'un oyuncu kadrosunda Pedro Pascal, Priyanka ChopraChristian Slater ve Boyd HolbrookChristopher McDonaldAdriana BarrazaVivien BlairIsaiah Russell-BaileyAkira AkbarLyon DanielsNathan BlairLotus Blossom, Hala Finley, Andy Walken, Dylan Henry Lau, Andrew Diaz, Sung Kang, Haley Reinhart, J. Quinton Johnson, Brittany Perry-Russell, Brently Heilbron yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top