Hesabım
    Guy Ritchie'nin "Five Eyes" Filmine Cary Elwes Katıldı

    Five Eyes'ın oyuncu kadrosu genişliyor.

    Aksiyon filmlerinin usta ismi Guy Ritchie, yeni filmi için harekete geçiyor. Yıldız oyuncular Jason Statham ve Aubrey Plaza'nın başrolünde yer alacağı "Five Eyes" filminin oyuncu kadrosuna Cary Elwes eklendi. Casusluk gerilimi olması planlanan Five Eyes'ın senaryosunda Ivan Atkinson ve Marn Davies'in imzası bulunacak.

    Aksiyon filmlerinin aranılan oyuncusu Jason Statham, Guy Ritchie ile Five Eyes'da iş birliği yapacak. Aubrey Plaza, Black Bear ve Happiest Season filmleriyle son zamanların en başarılı bulunan oyuncularından biri. Five Eyes'ın oyuncu kadrosuna yeni katılan Cary Elwes'i Saw, The Princess BrideStranger Things ve Marvelous Mrs. Maisel gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: Five Eyes, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınan M16 ajanı Orson Fortune’u takip ediyor. CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşması zorunda kalır.

    Guy Ritchie, 2020'nin başlarında vizyona giren The Gentlemen'ın ardından Five Eyes, Wrath of Man ve Aladdin 2 için olan çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca The Gentlemen'ın bir televizyon dizisine dönüştürüleceği biliniyor. The Gentlemen, gişeden 115 milyon dolar kazanmış ve izleyicilerin beğenisini elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top