Hesabım
    Anthony Mackie Başrollü "Outside The Wire"dan Fragman Paylaşıldı

    Netflix filmi Outside The Wire, izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

    Netflix'te gösterimini yakın zamanda yapacak olan "Outside The Wire"dan bir fragman paylaşıldı. Aksiyon ve bilim kurgu türlerini harmanlayan Outside The Wire'ın fragmanında yapay zekanın daha da geliştirilmiş hali karşımıza çıkıyor. Tamamen insan gibi görünüp hiçbir açık vermeyen bir yapay zeka prototipi olan Harp'ı Anthony Mackie canlandırıyor.

    The Rite ve 1408 filmlerinin başarılı ismi Mikael Håfström'un yönetmenliğini üstlendiği filmin konusu ise şöyle: Bir İHA pilotu olan Harp, zor bir görevle karşı karşıyadır. Tehlikeli bir askeri bölgeye gönderilen Harp’tan burada kıyamete neden olabilecek bir cihazı bulması istenir. Bir andoid subay ile birlikte çalışan Harp’ın cihazı yanlış kişilerin eline geçmeden bulması gerekir.

    Extraction ve Old Guard'ı hayata geçiren stüdyonun ellerinden çıkan Outside The Wire'ın oyuncu kadrosunda Altered Carbon, The Falcon and The Winter Soldier, Synchronic gibi yapımların yıldızı Anthony Mackie'nin yanı sıra Game of Thrones ve Overlord ile tanınan Pilou Asbaek; House of Cards'tan tanıdığımız Michael Kelly; Black Mirror oyuncusu Damon Idris; Hail Caesar, Little Joe gibi yapımların yıldızı Emily Beecham ve Free Fire'dan tanıdığımız Enzo Cilenti bulunuyor.

    Outside The Wire'ın Netflix'teki izleyicileriyle 15 Ocak tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top