Hesabım
    Elizabeth Olsen, Doctor Strange 2'den Güncellemeler Verdi

    Elizabeth Olsen, Jimmy Kimmel ile Doctor Strange hakkında konuştu.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness hakkında yeni bilgiler edinildi. Scarlet Witch karakteriyle birlikte hem WandaVision, hem de Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ta izleyeceğimiz Elizabeth Olsen, Jimmy Kimmel'ın programında Doctor Strange hakkında konuştu. Konu, film için yeni bir vizyon tarihi belirlenebileceği ile ilgili oldu.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness, geçtiğimiz Kasım ayından bugüne prodüksiyon aşamasında bulunuyor. Çekimler Elizabeth Olsen'ın söylediklerine göre Londra'da sürdürülüyor. Set ekibi ve oyuncular tamamen karantina altında bulunuyor. Olsen, çekimler sürdürülürken tam iki kez durdurulma kararı alındığını ifade ediyor. İlk açıklamalara göre Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmi 2021'in Mayıs ayı içerisinde vizyonda olacaktı. Ancak tüm dünya hala karantinada bulunuyor. Amerika, İngiltere ve daha birçok ülkede sinemalar kapalı. Ülkemizde ise Mart ayına kadar salonlar açılmayacak. Açıldığı zaman da ne kadar etkin bir şekilde işleyeceği bilinmiyor. Doctor Strange 2'nin bu doğrultuda ertelendi. Yeni tarihinin 26 Mart 2022 olduğu açıklandı. Ama bu tarihin de ileriye alınabileceği söyleniyor.

    Marvel ve Disney, vizyon tarihlerini erteleme konusunda bir sorun yaşamıyorlar. Geçtiğimiz yılın neredeyse tüm filmleri 2021'e ertelenmişti. 2021 filmleri de 2022'ye konumlandırıldı. Çünkü Disney ve Marvel'ın Disney+ üzerinden fark yaratma imkanı bulunuyor. Platformda gösterime birkaç gün sonra girecek olan WandaVision hazırda bekliyor. Ayrıca The Falcon and The Winter Soldier, Loki, Hawkeye, Moon Knight, She HulkMs. Marvel ve daha birçok dizi Disney ve Marvel'ın geleceğini kurtarıyor. Disney, sinema filmlerinden ikisini Disney+'ta gösterime sunmayı denedi. Bunlardan biri Mulan oldu. Disney CEO'su, kazançlarından memnun olduğunu söyledi; ancak tam bilgi hiçbir zaman verilmedi. Diğer yandan Soul filmi de Disney+'ta gösterildi ve film en azından izleyici tarafından beğenilerek izlendi.

    Elizabeth Olsen, WandaVision hakkında da bilgiler verdi. Oyuncu, dizinin ilhamını 1950'li yıllardan itibaren Amerika'da yayınlanan sit-comlardan aldığını söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top