Hesabım
    James Wan'ın Yeni Korkusu 'Malignant', "R" Derecesi Aldı

    18 yaşından küçük izleyiciler filme tek başlarına gidemeyecek..

    James Wan'ın özüne döndüğü, yaklaşan korku filmi "Malignant" hakkında pek bir şey bilmiyoruz ama bildiklerimiz de bizi heyecanlandırıyor. Bize mükemmel Saw, Insidious ve The Conjuring serilerini veren James Wan yakın zamanda yeniden bizi korkutacak. Wan, geçtiğimiz yıllarda Furious 7 ve Aquaman gibi seri filmler yönetti ve şimdi en sevdiği türde orijinal bir senaryo ve fikre dayalı bir hikayesi var.

    Filmin, bu yıl içerisinde sinemalara ve HBO Max'e geleceğini biliyoruz. SlashFilm aracılığıyla çekilen film, Wan'ın 2016'daki The Conjuring 2'den bu yana ilk "R" dereceli filmi olacak. Henüz filmden bir senaryo detayı, fragman ya da herhangi bir görsel bile olmamasına rağmen "R" derecesi alması, korku türünün ve yönetmenin hayranlarını heyecanlandırmaya yetecektir.

    James Wan'ın, Insidious filminde PG-13 korku formuyla neler yapabildiğini iyi bildiğimiz için, 18 yaş sınırı anlamına gelen "R" derecesinde neler görebileceğimiz şimdiden büyük merak uyandırdı. Filmden bir logo görebildik ve burada bir büyük bıçak silüeti vardı. Acaba bu bıçak bir slasher filmi anlamına mı geliyor? Yoksa bi Giallo filminin yeni anlatımı mı? Bunu da çok yakında öğrenmeyi umuyoruz. 

    Malignant'nın oyucu kadrosunda Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (The Lovely Bones), George Young (Containment), Maddie Hasson (We Summon the Darkness), Michole Briana White (Songbird), Jacqueline McKenzie (Deep Blue Sea), ve Mckenna Grace (Annabelle Comes Home) yer alıyor. Filmin senaryosunu Akela Cooper (Hell Fest), Cooper, Wan, ve Ingrid Bisu (The Nun)'nun fikrinden yola çıkarak yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top