Hesabım
    Zendaya ve John David Washington'lı "Malcolm & Marie"den Altyazılı Fragman

    Netflix, gösterimi yaklaşan filmin Türkçe altyazılı fragmanını paylaştı..

    Yönetmen-senarist Sam Levinson'ı, yakın zamanda Euphoria dizisyle Altın Küre kazanan Zendaya ve Altın Küre adaylığı bulunan, yakın zamanda Tenet filminde izlediğimiz John David Washington'la bir araya getiren acıklı romantik dramda "Malcolm & Marie"den Netflix tarafından Türkçe altyazılı fragman ve resmi poster paylaşıldı.

    Bir yönetmen (Washington) ve kız arkadaşı (Zendaya) bir filmin gala kutlamasından eve döner. Yönetmen, filmin eleştirmenlerin beğenisini kazanacağından ve finansal başarıyı çabucak yakalayacağından emin görünmektedir. Ancak gecenin devamında ilişkileriyle ilgili gerçekler, aniden su yüzüne çıkarak aralarındaki sevginin gücünü sınamaya başlar.  

    Filmin görüntü yönetmenliğini Marcell Rév üstlendi ve Levinson'la birlikte son derece özgün bir filme imza attılar. Hikaye, Hollywood'un unutulmaz aşk filmlerine saygı duruşunda bulunuyor ve sinemanın geleceğine dair inancını samimi bir şekilde ifade ediyor. Aynı zamanda filmin içeriği ve çekim süreci, yıllar sonra da yaşadığımızı atmosferi hatırlatacak. 

    Sam Levinson'ın aynı zamanda senaristliğini üstlendiği filmin yapımcıları, Kevin Turen, Ashley Levinson, Sam Levinson, Zendaya ve John David Washington oldu. Film, 5 Şubat 2021 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de prömiyer yapacak. Malcolm & Marie, aynı zamanda bi tek mekan filmi ve başarılı ikiliden başka oyuncu rol almıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top