Hesabım
    Netflix'in Suç Komedisi "I Care A Lot"tan Fragman

    Filmin başrolünde Rosamund Pike var..

    Normalde, bir kişi yaşlanan sevdiklerini huzurevine yerleştirme kararını vermek zorunda kaldığında, bir ton tartışma ve duygusal konuşmadan sonra bu sonuca varılır. Yaklaşan "I Care A Lot" filminde durum böyle değil. Filmin fragmanında görüldüğü gibi, Rosamund Pike, insanları huzurevlerine nakletmekten ve diğer eşyalarını paraya çevirerek kar elde etmekle uğraşan profesyonel bir uzman olan Marla Grayson'ı canlandırıyor.

    Filmde, Marla'nın son müşterisinin şiddetli bağlantıları olan biri olması işi biraz korkutucu hale getiriyor ama öte yandan da oldukça karlı bir işe dönüşüyor. Oyuncu kadrosunda Pike'a, Peter Dinklage, Eiza González, Chris Messina, Macon Blair, Alicia Witt, Damian YoungIsiah Whitlock Jr. ve Dianne Wiest eşlik ediyor.  “I Care A Lot”, yazar-yönetmen J Blakeson'dan geliyor. Blaekson daha önce, “The Disappearance of Alice Creed” ve “The 5th Wave” filmlerini çekmişti.

    “I Care A Lot”, 19 Şubat'ta Netflix'e geliyor. Filmin resmi özetine göre; Yıkıcı bir özgüvene sahip olan Marla Grayson (Akademi Ödülü adayı Rosamund Pike), varlıklarını ele geçirdiği ve şüpheli ama yasal yollarla kurnazca dolandırdığı düzinelerce yaşlı için profesyonel, mahkeme tarafından atanmış bir koruyucu uzmandır. Marla, iş ortağı ve sevgilisi Fran'in (Eiza González), Jennifer Peterson (iki kez Akademi Ödülü sahibi Dianne Wiest) üzerinde kurduğu güçten yararlanmaya başlar. Bundaki amaçlardan biri yaşayan mirasçıların önüne geçmek ve zenginliğinden yararlanmak istemesidir. Ancak, kendisinin de aynı derecede büyük sırları olduğu ve bir gangsterle (Altın Küre kazanan Peter Dinklage) bağlantıları ortaya çıktığında, Marla, yalnızca avcıların oynayabileceği bir oyunda seviye atlamak zorunda kalır. Bu oyun adil ya da doğru olmak zorunda değildir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top