Hesabım
    Anya Taylor Joy, Robert De Niro ve Chris Rock, David O. Russell'ın Yeni Filminde!

    David O. Russell'ın adını bilmediğimiz filmin oyuncu kadrosu gittikçe zenginleşiyor!

    David O. Russell'ın yeni filmi için birçok yıldız isimle anlaşma yapıldığı resmiyete kavuştu. Henüz adı belli olmayan film için Anya Taylor-JoyChris RockMike MyersRobert De NiroMichael ShannonTimothy OlyphantAndrea RiseboroughMatthias Schoenaerts ve Alessandro Nivola ile anlaşma imzalandı. Şimdilerde film prodüksiyon aşamasında bulunuyor.

    Joker ile büyük bir üne ve ödüllere kavuşan Hildur Guðnadóttir'in müziklerini yapacağı yeni David O. Russell filmine birçok yıldız isim eklendi. Daha önce açıklanan oyuncular arasında Christian BaleMargot RobbieJohn David WashingtonRami Malek ve Zoe Saldana bulunuyordu. Tüm bunlara bakıldığında filmin gerçekten büyük bütçeli ve iddialı bir yapım olacağı kolaylıkla söylenebilir.

    Filmin orijinal fikri American Hustle, Silver Linings Playbook gibi yapımların başarılı yönetmeni David O. Russell'a ait. Russell'ın tüm filmlerinde ansambl kadrolar kurup ödülleri topladığı biliniyor. Şimdiye kadar Akademi ödülü kazanamadı. Ancak American Hustle, The Fighter ve Silver Linings Playbook filmleriyle adaylık almıştı. Filmin konusu henüz bir sır gibi saklanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top