Hesabım
    Macaulay Culkin'den Trump Karşıtı Kampanyaya Destek!

    Ünlü oyuncu, Evde Tek Başına filminden Trump sahnesinin silinmesini istiyor..

    90'lı yılların sevilen film serilerinden Evde Tek Başına ve başrol oyuncusu Macaulay Culkin, Trump karşıtı kampanayların yeni odağı oldu. Serinin ikinci filminde ufak bir rolü olan Trump'a karşıt olanlar sahnenin filmden çıkarılmasını istedi ve imza kampanyası başlattı. Başlatılan kampanyaya filmin başrol oyuncusu Culkin de katıldı ve sosyal medya paylaşımlarında bulundu.

    1992 yılında çekilen ikinci filmde, bir otel sahnesinde Trump yer alıyor ve Culkin'le ufak bir diyaloğa giriyor. Bu sahne hakkında daha önce açıklama yapan filmin yönetmeni Chris Columbus, Trump'ın filmde adeta zorla yer aldığını açıklamıştı. Columbus'un dediğine göre, anlaşmalar yapılmış ve ücretler ödenmiş olmasına rağmen, Donald Trump filmde yer almazsa çekim yapılmasına izin vermeyeceğini söylemiş ve ekip buna mecbur kalmış.

    Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Culkin, kampanyadan bahsetti ve "ben de varım" ibaresini kullandı. Daha sonra bir kullanıcı Trump'ı filmden çıkarıp sahneyi tekrar paylaştı ve Culkin bu paylaşıma da "bravo" yazarak beğenisini gösterdi. Filmden Trump'ın çıkarılması için yapılan imza kampanyası ise hala devam ediyor.

    Evde Tek Başına (Home Alone), 1990 - 1992 ve 1997 yılları olmak üzere üç bölüm halinde yayınlandı. Ülkemiz televizyonlarında da defalarca gösterilen seri, her yayınlandığında büyük ilgi gördü. Culkin, çocuk oyuncu olarak çok başarılı bulundu ve kariyerine hızlı bir giriş yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top