Hesabım
    The Suicide Squad'dan Önce David Ayer'in Suicide Squad'ı İzlenmeli mi?

    James Gunn, bu konuyla ilgili çok kısa bir açıklamada bulundu.

    The Suicide Squad, bu yılın en büyük merakla beklenen filmlerinin başında geliyor. Normal şartlarda bir DC filmi için bu kadar büyük bir beklentiye girilmez. Ancak The Suicide Squad'ın yönetmen koltuğunda James Gunn'ın oturmuş olması işleri değiştirdi. Gunn, kendi filminden önce 2016 yapımı David Ayer imzalı Suicide Squad filminin izlenip izlenmemesi gerektiğiyle ilgili çok kısa bir açıklamada bulundu.

    2010 yılından bugüne DC, Marvel'dan örnek alarak kendi evrenini inşa etmeye çalışıyor. Bu konuda ne kadar istikrarlı oldukları aşikar. Çünkü bazı karakterlerinin solo filmi var; bazılarının yok, ama yine de birden bire ekipte kahraman olarak beliriveriyorlar. Bazı filmler beğenilmediği için tekrar çekiliyor, bazıları yeniden kurgulanıp yayınlanıyor. Bazıları da sadece beğeniliyor. Daha açık olmamız gerekirse Wonder Woman, Aquaman, Shazam serilerinin geleceğinin sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Batman ve Superman konusu tamamen bir başarısızlığa dönüştü. David Ayer'in çektiği Suicide Squad seksist ve sığ tavrıyla beğenilmedi ve yeniden çekildi. Justice League ise büyük bir kavga topuna dönüştü. Ray Fisher hem Walter Hamada, hem de Joss Whedon hakkında büyük iddialarda bulunarak DC'den ayrıldı.

    Henry Cavill'ın geleceği konusunda pek bir fikir yok. Ben Affleck The Flash'ta görülecek, ancak solo bir filmi hiç olmayacak. Diğer yandan Joker ve The Batman gibi bu evrene dahil edilmeyen bağımsız DC uyarlamaları bulunuyor. Yani DC gerçekten istikrarsız bir konumda bulunuyor. Konu yeniden The Suicide Squad'a gelirse, Guardians of The Galaxy'nin başarılı ismi James Gunn filme iddialı bir şekilde imzasını attı. Herkesin merak ettiği şey ise Suicide Squad'ı yok sayıp saymamız gerekmediği. Filmi izlemeli miyiz? İzlemezsek anlamadığımız şeyler olabilir mi? James Gunn'ın bu konudaki cevabı yok basit oldu. Bir takipçisine "İzlemesen de olur." diyerek konuya noktayı koydu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top