Hesabım
    ‘White Tiger’ın Yönetmeni Ramin Bahrani'den Netflix'e Yeni Film

    Yeni film de bir edebiyat uyarlaması olacak..

    "The White Tiger"ın başarılı lansmanının ardından film yapımcısı Ramin Bahrani, yazar Aravind Adiga ve Netflix bir sonraki işbirliğini belirlediler. Bahrani yine Adiga’nın bir çalışmasının film uyarlamasını yazacak, yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek. Bu kez, yazarın 2020 yılında yayımladığı romanı "Amnesty" beyaz perdeye uyarlanacak.

    Bahrani, "Aravind’in harika yeni romanını uyarlamaktan dolayı heyecan duyuyorum. Netflix ve baş yaratıcı yapımcı Bahareh Azimi ile bir kez daha ortak olduğum için çok minnettarım. Bu roman beni beş yıl önce Aravind'in kaba bir taslağı paylaştığı ilk andan itibaren yakaladı. Onu ekrana getirmek için sabırsızlanıyorum” dedi. Bahrani ve Azimi, yayıncı tarafından 22 Ocak'ta yayınlanan, Adiga'nın New York Times çok satanlar listesinde bulunan ve Man Booker ödüllü romanı “The White Tiger”ın uyarlamasında yapımcı olarak görev yaptı.

    Avustralya'da geçen hikaye, evleri temizleyen belgesiz bir göçmen olan Danny'yi konu alıyor. Danny, işverenlerinden birinin cinayeti hakkında bilgi sahibi olduğunu anladığında, gerilim tırmanır ve zorlayıcı bir zaman onun için başlamış olur. Filmin açıklamasında; "Danny, katil olduğundan şüphelendiği adamla gergin bir yaz günü boyunca bir kedi-fare oyunu oynuyor. Danny, konuşursa sınır dışı edilecek. Ahlaki bir krizde, bu dünyada hiçbir hakkı olmayan bir adamın yükümlülükleri nelerdir?" deniliyor.

    "99 Homes" ve "Chop Shop"la da tanınan yönetmen, filmi kendi yapım şirketi Noruz Films, Azimi ve Hyde Park Entertainment’tan Ashok Amritraj yapımcılığında çekecek. Bahrani en son, Alex Camilleri’nin 29 Ocak’ta Sundance’te prömiyerini yapan draması “Luzzu”nun yapımcılığını yaptı ve film, dünya sineması dramatik yarışma seçkisinde yer aldı. Yeni filmin kitap anlaşması Curtis Brown Group'tan Luke Speed ​​tarafından yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top