Hesabım
    Ben Stiller, Yönetmenlik Kariyerine Bir Uyarlamayla Devam Edecek

    Filmin senaryosu, bir podcast üzerinden uyarlanıyor..

    Ben Stiller, Rachel Maddow’un popüler podcastinden büyük ekran uyarlanacak olan “Bag Man”i yönetmeye hazırlanıyor. Film, Focus Features bünyesinde geliştiriliyor. Stiller, yönetmenlik görevinin yanı sıra senaryoyu Adam Perlman ve Mike Yarvitz'le birlikte yazıyor. İsimlerden biri, 2018'de piyasaya çıkan ve daha sonra Maddow'la kitabı kaleme alan podcastin yapımcılığını üstlendi.

    Filmin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Amerikan tarihinin en bilindik siyasi rüşvet skandallarından birine dayanan "Bag Man", kimsenin dikkatini çekmeden sessizce bir rüşvet ve gasp çetesi yürüten, Richard Nixon’un başkan yardımcısı Spiro Agnew'in yaşadıklarını anlatacak ve 1973 siyasi skandalı üzerine odaklanacak.

    Podcastin ve dolayısıyla filmin sorgulamaları arasında öne çıkan cümle; Bir Amerikan Başkan Yardımcısı'nın Beyaz Saray'da bir suç girişiminde bulunması ve kimsenin hatırlamaması mümkün müdür? olacak. Maddow’un podcasti, Beyaz Saray’da ortaya çıkan entrika, yozlaşma ve gizemli nakit zarflarla dolu bir hikayeyi araştırmak için 45 yıl öncesine gitti. "Bag Man: The Wild Crimes, Audacious Cover-up and Spectacular Downfall of a Brazen Crook in the White House" başlıklı kitap ise Aralık 2020'de yayınlandı.

    Maddow, Nicky Weinstock, Michael Price, Erin David ve Andrew Singer'la birlikte filmin yönetici yapımcılığını üstleniyor. Stiller yapımcı olarak Lorne Michaels, Yarvitz ve Josh McLaughlin'la birlikte çalışıyor. Stiller kısa süre önce, Benicio del Toro, Patricia Arquette ve Paul Dano yıldızlarına Emmy adaylığı getiren Showtime mini dizisi “Escape at Dannemora”yı yönetti. Ayrıca, Lionsgate için Oscar Isaac'ın başrol oynadığı yeni “London” filminin de yönetmenliğini yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top