Hesabım
    Ben Stiller, "Hızlı ve Öfkeli 9"da mı Rol Aldı?

    The New York Post, Ben Stiller'ın Fast & Furious 9'a katıldığını iddia etti.

    Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmi Fast & Furious 9 ile ilgili yeni bir dedikodu ortaya çıktı. The New York Post'un söylediklerine göre ünlü komedyen, yönetmen ve senarist Ben Stiller her ne kadar fragmanda görülmese de, Hızlı ve Öfkeli 9'da rol almış olabilir.

    Vin Diesel ve Michelle Rodriguez'in bir kez daha başrolünde yer alacağı Fast & Furious 9 filmiyle ilgili bir iddia paylaşıldı. Söylenenlere göre Zoolander, The Secret Life of Walter Mitty, GreenbergThe Royal Tenenbaums gibi yapımların yıldız oyuncusu olan, ayrıca Escape At Dannemora dizisinin yönetmen koltuğuna oturan Ben Stiller, Hızlı ve Öfkeli kadrosunda yer alıyor olabilir. Ancak bu dedikodunun doğruluk payı ya da mizah içerikli bir haber olup olmadığı bilinmiyor.

    Mayıs ayı içerisinde vizyondaki yerini alacak olan Fast & Furious 9 filminin ardından devam filmiyle ilgili çalışmalar başlayacak gibi görünüyor. Fast and Furious 10 filmi ise 2001 yılında başlayan serinin sonunu getirecek. Çok büyük bir hayran kitlesine sahip olsa da hayranlar artık Hızlı ve Öfkeli serisinin sonunun gelmesi konusunda hemfikir gibi görünüyor. Ancak Vin Diesel, 10. filmin iki bölümden oluşmasını savunuyor. Diesel, böylece düzgün bir şekilde seriye veda edilebileceğini ifade etmişti.

    Dünya çapında izlenme rekorları kıran aksiyon serisinin devam filmi "Fast & Furious 9"ın yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini yöneten Justin Lin oturdu. Filmin senaryosunu ise Kin filminin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve 47 Ronin'in senaristi Chris Morgan kaleme aldı. Serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve Ramsey'i Nathalie Emmanuel gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü 9. devam filminin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John Cena,  Cardi BMichael RookerFinn ColeVinnie Bennett ve Anna Sawai de boy gösterecek. Cena'nın karakteri, Dominic Teretto'nun kardeşi Jacob Teretto olacak. Hızlı ve Öfkeli 8'de Deckard ve Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Helen Mirren ve filmin kötü karakteri olan Cipher'ı canlandıran güzel yıldız Charlize Theron da devam filminde boy gösterecek.

    Fast and Furious 9, ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top