Hesabım
    Will Smith, David Leitch’in Yeni Filminde Başrolde!

    Film, bir hafıza kaybı hikayesi anlatacak..

    Hollywood'un önemli aktörlerinden biri haline gelen, Oscar adaylıkları bulunan Will Smith, son dönemin parlayan sinemacılarından olan ve setin her kademesinde görev almak gibi bir tecrübeye sahip David Leitch, yeni projelerinde bir araya geliyor. Hali hazırda birkaç yeni projesi daha bulunan Leitch, yıllarca emek vererek ulaştığı yönetmenlik kariyerinde çok ara vermek istemiyor gibi gözüküyor. 

    Will Smith, David Leitch'in yöneteceği yeni gerilim filmi “Fast & Loose”un başrolünde oynayacak. Film, Tijuana'da uyanan ve oraya nasıl geldiğini hatırlamayan John Riley (Smith) adında bir adamın hikayesini anlatıyor. İpuçlarını ortaya çıkardıktan sonra, daha önce iki hayat yaşadığını anlar. Birinde, parayla, kızlarla ve güçle “Scarface” yaşam tarzını sürdürdüğü büyük bir suç örgütünün zengin lideriydi. Diğer hayatında ise, ailesi ve başka pek bir şeyi olmayan gizli bir CIA ajanı olarak yaşıyordu. Riley, hangisinin gerçek hayatı olduğunu ve hangisini yaşamaya devam etmek istediğini bulmak durumundadır.

    Smith, aksiyon filmlerle başlayan kariyerinde hala zirvede ve markalaşan aktörlerden. Bu yıl, tenis yıldızları Venus ve Serena Williams'ın babasının hayatını anlatacak olan spor biyografisi "King Richard"da yer alacak. Bu filmin sinemalara ve HBO Max'e bu yılın sonlarında gelmesi planlanıyor. Daha sonra, Antoine Fuqua’nın bir sonraki filmi olan Apple projesi “Emancipation”ın prodüksiyonuna başlayacak.

    Leitch, şu anda Brad Pitt'in oynadığı yeni aksiyon filmi “Bullet Train” üzerinde çalışıyor. Daha önce, "Hobbs & Shaw" ve "Deadpool 2" gibi filmleri yönetmişti. Aynı zamanda orijinal "John Wick" filminin arkasındaki isimlerden biri. Leitch ve Smith'in isimlerini bir araya getirecek olan "Fast & Loose", bir dağıtımcı ya da platform bulmakta pek zorlanmayacaktır. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top