Hesabım
    M. Night Shyamalan'ın Yeni Filmi "Old"dan Fragman!

    Old'un fragmanı yayında!

    Gael Garcia BernalEmbeth Davidtz ve Eliza Scanlen gibi yıldızlardan oluşan kadrosuyla "Old" filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Orijinal fragman Super Bowl gecesinde yayınlanmış ve büyük heyecan yaratmıştı. Şimdi ise altyazılı fragman ile, bir aileyle birlikte sahilde olduğumuzu ve olağandışı olaylara maruz kalındığını görüyoruz. 

    Coronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi ertelemeye maruz kalan Old, sonunda izleyici karşısına geçmeye hazır. Universal bünyesinde olan korku filmi Old'un Temmuz ayı içerisinde sinemalarda olması bekleniyor. Old, tatile giden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Tropik bir tatile giden aile, tenha bir plajda dinlendikleri sırada beklenmedik durumlarla karşılaşır. Aile, plajın anlam veremedikleri bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu keşfeder.

    Old filminin oyuncu kadrosunda Gael Garcia Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung, Rufus Sewell, Embeth Davidtz ve Emun Elliott bulunuyor. Başarılı yönetmen M. Night Shyamalan, son olarak Apple TV+ için çektiği Servant dizisiyle adından söz ettirmeyi başardı. Öncesinde ise yıllar sonra Unbreakable ile aynı evrende çektiği Split ve Glass ile başarı yakalamıştı.

    Universal, Old filmini 23 Temmuz 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top