Hesabım
    Jamie Lee Curtis, ‘Borderlands’ Filminin Kadrosuna Katıldı

    Filmin başrolünde ünlü yıldızlar yer alıyor..

    Bryce Duffy

    Jamie Lee Curtis, yönetmen Eli Roth'un çektiği popüler video oyununun uyarlamasında Cate Blanchett ve Kevin Hart'a katıldı ve Lionsgate’in “Borderlands” filmi için imzayı attı. Senaryonun son taslağını Craig Mazin yazdı. Curtis, Pandora gezegeninde uzmanlığı eski uzaylı teknolojisi olan arkeolog Dr. Patricia Tannis karakterine dayanan Tannis'i canlandıracak.

    Başroldeki Blanchett’in karakteri Lilith'in ise ustalık dolu bir geçmişi var. Roth, yaptığı açıklamada, "İkonik Jamie Lee Curtis'le çalışmak hayat boyu süren bir hayaldi ve Tannis karakterine mizahını, sıcaklığını ve parlaklığını getireceği için çok heyecanlıyım" dedi. Lionsgate Motion Pictures Grup Başkanı Nathan Kahane, “Jamie, karakterlerinin derinliği ve ciddiyeti olması açısından benzersizdir. Aynı zamanda, oldukça eğlencelidir ve ekrana hükmeder. Jamie, "Knives Out"a çok şey katıp, geçen yaz sinema çalışanlarına yardım etmek için "Lionsgate Live" bağış toplama etkinliği düzenledi. Onunla tekrar çalışmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdık." dedi.

    Arad Productions'tan Avi Arad ve Ari Arad'la, Picturestart'tan Erik Feig prodüksiyonu üstleniyor. İlk olarak, Gearbox Software tarafından 2009 yılında bir PC ve konsol video oyunu olarak piyasaya sürülen "Borderlands", 2K yayıncısı için en çok satan oyun olan "Borderlands 2"da dahil olmak üzere birkaç takip oyunu ortaya çıkardı. Eylül 2019'da piyasaya sürülen son oyun "Borderlands 3", dünya çapında 11 milyonun üzerinde ünite sattı. Gearbox Entertainment Company'nin kurucusu Randy Pitchford ve Take-Two Interactive Başkanı ve CEO Strauss Zelnick, film uyarlamasının yönetici yapımcılığını yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top