Hesabım
    Sandra Bullock, Brad Pitt'le Bir Araya Geliyor

    İki Oscar ödüllü oyuncu, ilk kez beraber çalışacak..

    Getty Images

    Sony Pictures, aksiyon gerilim filmi “Bullet Train”e katılan son yıldızın Sandra Bullock olduğunu doğruladı. Bullock, aralarında Brad Pitt, Lady Gaga, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Logan LermanAndrew Koji, Brian Tyree Henry, Masi OkaHiroyuki Sanada, Karen Fukuhara ve Michael Shannon gibi yıldızların olduğu kadroya dahil oldu.

    Bullock’ın filmdeki rolünün ayrıntıları şu anda bilinmiyor. Sony, konu hakkında yorum yapmayı reddetti. Kōtarō Isaka'nın “Maria Beetle” adlı romanından uyarlanan “Bullet Train”, kendilerini Japonya'da bir hızlı trende bulan ve görevlerinin birbiriyle bağlantılı olduğunu fark eden beş suikastçıyı anlatıyor. "John Wick" ve "Atomic Blonde" yönetmeni David Leitch, filmi Zak Olkewicz'in senaryosundan yönetmeye hazırlanıyor.

    “Bullet Train”, Columbia Pictures, 87North Productions ve Fuqua Films tarafından çekilecek. Leicht ayrıca, Antoine Fuqua, Kelly McCormick ve Kat Samick'le birlikte yapımcı rolü üstleniyor. Film, Bullock ve Pitt'in birlikte göründüğü ilk film olacak. Bullock, "The Blind Side" performansıyla 2010 yılında Oscar kazandı. Son olarak, 2018 yapımı “Ocean’s 8” filminde Debbie Ocean'ı ve aynı yıl Netflix'in hiti olan “Bird Box”ta Malorie Hayes'i canlandırdı.

    Yıldızlarla dolu aksiyon filminin prodüksiyonunun ekim ayında Los Angeles'ta başladığı söyleniyor. Bir ekip üyesi aralık ayında sette Covid-19 testi pozitif çıksa da, filmin prodüksiyonu kesintisiz devam ediyor. Filmin gösterim tarihi henüz açıklanmadı ama 2022 yılında gösterime girmesi büyük olasılık olarak görülüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top