Hesabım
    Borat 2'nin Yıldızı Maria Bakalova, Judd Apatow'un The Bubble Filmi Kadrosunda!

    Maria Bakalova'nın Hollywood'daki yeri sağlamlaşıyor!

    Borat Subsequent Moviefilm'de gerçekleştirdiği ilk oyunculuk deneyimiyle bir yıldıza dönüşen Maria Bakalova, Judd Apatow'un yeni filmi The Bubble'ın başrolü olacak! Ayrıca The Bubble'ın oyuncu kadrosunda yer alacak diğer yıldız isimler açıklandı. Bu isimler arasında Karen Gillan, Iris Apatow, Fred ArmisenPedro Pascal, Keegan-Michael Key, Leslie MannPeter Serafinowicz ve David Duchovny bulunuyor.

    Son olarak The King of Staten Island ile karşımıza çıkan Judd Apatow'un Netflix için yeni bir film çekeceği resmi olarak bir süre önce açıklanmıştı. Komedi türündeki The Bubble, salgın döneminde bir filmin çekimlerini yapmak üzere aynı otele kapanan oyuncular ve film ekibinin hikayesini konu edinecek. Judd Apatow The Bubble'ı, South Park sayesinde tanınan Pam Brady ile birlikte kaleme alıyor. Ayrıca yönetmen ve yapımcı görevini üstleniyor.

    The Bubble'ın oyuncu kadrosunda Bulgaristan'dan Hollywood'a transfer olan Maria Bakalova; Marvel Sinematik Evreni'nin Nebula'sı Karen Gillan; Jude Apatow'un kızı Iris Apatow; Fred Armisen, The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal; Leslie Mann, Peter Serafinowicz ve David Duchovny yer alıyor. Barry Mendel, The Bubble'ın yapımcılığını üstlenecek. Mendel ve Apatow daha önce The Big Sick, Bridesmaid, This Is 40, Trainwreck, Funny People yapımlarında birlikte çalışmışlardı.

    Yakın zamanda The Bubble ile benzer konulara sahip başka pandemi filmleri çekildi. Bunlara örnek olarak son zamanlarda bolca konuşulan Lock Down'ı gösterebiliriz. Ancak film pek beğenilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top