Hesabım
    Lily Gladstone, Martin Scorsese Filminin Kadrosunda

    Gladtsone, Oscar ödüllü isimlerin arasına katıldı..

    Lily Gladstone, Martin Scorsese’nin bir sonraki filmi "Killers of the Flower Moon"da başrollerden biri oynayacak. David Grann’in çok satan kitabından uyarlanan Apple Original filmi, 1920'lerin Oklahoma'sında geçiyor ve Terör Hükümdarlığı olarak bilinen Osage Nation yerlilerinin bir dizi acımasız cinayetini gösteriyor. Dünyanın kişi başına en zengin bölgesi olan Osage Nation, topraklarında petrol bulunmasının ardından tek tek öldürüldü. Ölü sayısı arttıkça, o dönem yeni oluşturulan FBI davayı üstlendi ve tüyler ürpertici bir komployu ve Amerikan tarihindeki en korkunç suçlardan birini çözdü.

    Blackfeet ve Nez Perce kabilelerinin soyundan gelen Gladstone, güçlü bir yerel çiftçinin yeğeni olan Ernest Burkhart'la evli bir Osage yerlisi olan Mollie Burkhart rolünü oynayacak. Daha önce duyurulduğu gibi, Leonardo DiCaprio Burkhart'ı canlandırırken, Robert De Niro amcasını canlandıracak. Yapımının yaklaşık 200 milyon dolara mal olduğu bildirilen filmin henüz bir yayın tarihi yok.

    Tiyatro geçmişinden gelen Gladstone, ilk olarak Kelly Reichardt'ın 2016 draması “Certain Women”da beyaz perdeye geldi. Daha sonra Reichardt ile A24 filmi “First Cow”da yeniden bir araya geldi. Gladstone ayrıca televizyonda da çalıştı ve Showtime’ın "Billions" ve HBO’nun "Room 104" dizilerinde yer aldı.

    Scorsese, Apple Studios ve Imperative Entertainment için "Killers of the Flower Moon"un yapımcılığını ve yönetmenliğini yapıyor. Son olarak yıdızlar topluluğundan oluşan ve 10 Oscar adaylığı kazanan The Irishman'i yönetti. Eric Roth filmin senaryosunu yazıyor. Scorsese ile birlikte Imperative’den Dan Friedkin ve Bradley Thomas filmin yapımcılığını Appian Way Productions adına yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top