Hesabım
    ‘Zack Snyder’in Justice League’inden Yeni Fragman

    Fragman, yeni kötü adamı ortaya çıkarıyor..

    Yönetmen Zack Snyder ve HBO Max, pazar günü "Zack Snyder’s Justice League"in tam fragmanını yayınlayarak, izleyicilere DC süper kahraman filminin dört saatlik versiyonunun ilk genişletilmiş halini sundular. Fragman, Adalet Birliği'yle, filmin ilk kurgusunda yer almayan ve ana kötü adamı olması amaçlanan Darkseid (Ray Porter) arasındaki destansı bir savaşı sunuyor.

    Video, aynı zamanda Jared Leto’nun Joker’i ve Ben Affleck’in Batman’i arasındaki konuşmayı da izleyicilerle buluşturuyor. Joker, sisli bir gökyüzüne bakarken, "Onurun uzak bir anı olduğu bir toplumda yaşıyoruz." diyor. Filmde Batman, Superman, (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) ve Cyborg (Ray Fisher) dünyayı felaketten korumak isterken, Darkseid, Steppenwolf ( Ciarán Hinds) ve DeSaad (Peter Guinness) gezegeni yok etmekle tehdit ediyor.

    Snyder'ın ayrılığı sonrası, Warner Bros., Marvel Studios süper kahraman filmleri “The Avengers” ve “Avengers: Age of Ultron”un yönetmeni Joss Whedon'ı kısa bir programla filmi yeniden yazmak ve çekmek için göreve getirdi. Sonuç, eleştirmenlerden ve gişeden sert bir yanıt aldı. Film, 300 milyon dolarlık göz kamaştırıcı bir tahmini bütçeye karşı 2017 yılında gösterime girdi ve 657.9 milyon dolar kazanabildi. Fikir birliği, Whedon ve Snyder’in duyarlılıklarının tuhaf ve ezici bir deneyime yol açan kötü bir eşleşme olduğu yönündeydi.

    2018'e gelindiğinde, Snyder'ın hayranları kendi versiyonunu yayınlaması için kampanyalar düzenlemeye başladı. Mayıs 2020'de, Snyder bir canlı yayında bunu yapacağını duyurdu. WarnerMedia yeni görsel efektler ve ek sahneler için on milyonlarca dolar harcadıktan sonra, “Justice League”in Snyder versiyonunun 2021'de HBO Max'te yayınlanacağını duyurdu. Sonunda, beklenen an çok yaklaştı. Zack Snyder’s Justice League", 18 Mart'ta HBO Max'te yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top