Hesabım
    Ray Fisher, DC'nin Dava Açmamasının Ardında Bir Neden Olduğunu Söylüyor

    Ray Fisher, DC hakkında konuşmaya devam ediyor.

    Justice League ve DC cephesinde kazanlar kaynamaya devam ediyor. Joss Whedon'ın bir psikolojik istismarcı olduğu iddiaları, Ray Fisher tarafından öne sürülmüştü. Whedon'ın Buffy The Vampire Slayer ve Angel dizilerinde birlikte çalıştığı oyuncular tarafından da bu suçlamalar destek gördü. Şimdi ise Fisher, henüz stüdyo ya da Whedon tarafından dava edilmemesinin nedeni üzerine bir paylaşımda bulundu.

    Ray Fisher, bir ay kadar önce sosyal medya üzerinden önemli bir açıklamada bulunmuş ve Walter Hamada ya da DC ile birlikte bir daha çalışmak istemediğini belirtmişti. Bunun nedeni Hamada'nın Justice League projesinin hayata geçirilme süreci boyunca yaşanan tüm kötü olaylarda yönetimi korumasıydı. Fisher'ın söylediklerine göre Whedon sette istismarcı bir tavır içerisindeydi. DC bu konuyla ilgili sözde bir araştırma başlattı. Fisher'ın son olarak yayınladığı sözler şöyle oldu: "Joss Whedon, Toby Emmerich, Geoff Johns, Jon Berg ya da Walter Hamada tarafından dava edilmememin ardında tek bir gerçek var. Doğruyu söylediğimi biliyorlar."

    Geçtiğimiz günlerde, Joss Whedon'ın istismar içeren davranışlarını anlatan başka isimler ortaya çıktı. Bu isimler Whedon'ın geçmişinden çıkıp geldi. Buffy The Vampire Slayer ve Angel dizilerinde başrollerden biri olan Charisma Carpenter, Whedon'ın sette ona karşı gösterdiği korkunç tutumdan bahsetti. Carpenter'ın başrol olmasına rağmen Angel çekimleri sırasında hamile kalması nedeniyle kötü bir senaryo yazımı eşliğinde diziden atıldığı biliniyor.

    Carpenter, Ray Fisher'ın sözleriyle ilgili haberleri gördüğünde kendisi de bu konuda konuşmak istemiş ve bir açıklama paylaşmıştı. Bu açıklamaya göre Whedon, Carpenter'ın hamileliği sırasında oyuncuyu şişman ve çirkin olmakla suçlamış, psikolojik olarak çökmesine neden olmuştu. Oyuncu, Joss Whedon'ın esas vampir olduğunu belirtti. Ayrıca Buffy The Vampire Slayer dizisinin yıldızı Sarah Michelle Gellar, yardımcı karakterlerden Tara'ya hayat veren Amber Benson ve Buffy'nin kız kardeşini canlandıran Michelle Trachtenberg, Carpenter'dan güç alarak kendi kötü deneyimlerini anlattılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top