Hesabım
    Neil Patrick Harris, "The Matrix 4"un Çok Samimi Olduğunu Söylüyor

    Neil Patrick Harris, Matrix serisinin devam halkası hakkında konuştu.

    The Matrix 4'un izleyici karşısına geçmesi için hazırlıklara devam ediliyor. Bu sırada filmin yıldız oyuncularından Neil Patrick Harris geçtiğimiz günlerde Just For Variety podcast programına konuştu. Oyuncu, The Matrix 4 hakkında yeni bilgiler paylaştı.

    Neil Patrick Harris podcast programında yaptığı konuşmada Matrix devam filminin hiç de blockbuster bir film gibi hissettirmediğini ifade etti. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Büyük bir olay gibi hissettirmedi. Çünkü yükseklerde çekim yapıp doğal ışık kullandığı zamanlarda sanki onun (Lana Wachowski) küçük sevimli alanında gibiydik. Bazen bulutların dağılmasını etrafta bir yerde oturarak bir saat beklerdik ve sonra hızlıca çekim yapardık. Senaryo sayfalarını 30 dakikada çekersin ve sonra işin bitmiştir. Bu filmin blockbuster olduğunu storyboardlar, animasyonlar nedeniyle düşünebilirsiniz. (Lana) Bunu daha önce üç kezden fazla yaşadı ve şimdi görüşüme göre işleri kendi yöntemleriyle hallediyor. Çoğu zaman büyük bir işin içinde olduğumuzu hissetmedik, çünkü (Lana) çok samimi olmasını sağladı."

    Orijinal Matrix üçlemesinin yönetmenlerinden biri olan Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Matrix 4'un oyuncu kadrosunda şaşırtıcı bir şekilde Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss bulunuyor. Filmde bir hayal ya da rüya olarak mı, yoksa kanlı canlı mı yer alacakları bilinmiyor. Matrix'in yeni yıldızları arasında Jessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick HarrisJonathan GroffPriyanka Chopra yer alacak. Ayrıca Jada Pinkett Smith gibi eskilerden sürpriz isimler karşımıza çıkacak. Yer almayacağını kesin olarak bildiğimiz isimler Hugo Weaving ve Laurence Fishburn. Weaving'e bir rol teklifinde bulunulmuş, ancak oyuncunun o dönemde rol aldığı tiyatro oyunu nedeniyle teklifi kabul edememişti. Bilinenlere göre Fishburn'e ise hiç rol teklif edilmemişti.

    Matrix 4, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Amerika'da ve platformun bulunduğu diğer ülkelerde ise HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top