Hesabım
    Edgar Wright, ‘The Running Man’in Yeni Uyarlamasını Yönetecek

    Stephen King'in ikonik romanı bir kez daha uyarlanıyor

    Stephen King’in distopik korku romanından Paramount Pictures için yeniden uyarlanacak olan “The Running Man”i yönetmesi için Edgar Wright'la anlaşma imzalandı. 1982'de yayınlanan "The Running Man", King tarafından Richard Bachman takma adıyla yazıldı. Hikaye, ekonominin harabeye döndüğünü ve şiddetin dramatik bir şekilde arttığını gören 2025 yılındaki Amerika Birleşik Devletleri'nde geçiyor.

    Kitap, Paul Michael Glaser tarafından yönetilen ve Arnold Schwarzenegger'in yer aldığı 1987 filminden farklı bir şekilde uyarlanacak Gelecek filmin kaynak malzemeye daha sadık kalması bekleniyor. Oyuncular henüz belirlenmedi. Michael Bacall, senaryoyu Wright'la birlikte yazdığı bir ön hikayeden kaleme aldı. Simon Kinberg ("X-Men", "Dark Phoenix") ve Audrey Chon, Genre Films adına yapımcılığı üstlenecek. Nira Park ise Wright’ın şirketi Complete Fiction adına projede yer alacak.

    King’in korku ve bilim kurgudan suç ve fanteziye kadar çeşitli türlerdeki romanları, filmler ve televizyon şovları için her zaman zengin bir malzeme olmuştur. En başarılı olanlar arasında “Carrie”, “The Shining”, “It” ve devam filmi “It: Chapter Two” yer alıyor. Paramount kısa süre önce King’in 1983 tarihli kitabına dayanan “Pet Sematary”i de yeniden uyarladı.

    Kariyerinde, "Shaun of the Dead", "Hot Fuzz" ve "Baby Driver" bulunan Wright, kısa süre önce sanal Sundance Film Festivali'nde müzik belgeseli "The Sparks Brothers"ın çıkışını yaptı. Wright’ın son filmi olan psikolojik gerilim “Last Night in Soho”da Anya-Taylor Joy, Thomasin McKenzie ve Matt Smith rol alıyor. Filmin, bu yıl içinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top