Hesabım
    Stephen King, ‘The Outsider’ın İkinci Sezonu Hakkında Konuştu

    Usta yazar yeni sezon hakkındaki görüşlerini açıkladı

    HBO’nun suç-korku dizisi “The Outsider”ın hayranları, platformun ikinci sezon onayını duyurması için aylardır bekliyorlar ve ilk müjdeli haber usta yazar Stephen King'den geldi: “The Outsider”ın ikinci sezonunun senaryoları çoktan yazıldı. King'in, Entertainment Weekly'le yaptığı yeni bir röportaja göre, HBO kesinlikle "The Outsider"ın devamını hazırlıyor.

    Seri, Richard Price tarafından, King'in aynı adlı 2018 romanına dayanarak geliştirildi. Hem HBO’nun "The Outsider", hem de Audience'ın King uyarlaması "Mr. Mercedes” dizisinde aynı romandaki Holly Gibney karakteri yer alıyor ve birincisinde, Oscar adayı Cynthia Erivo, ikincisinde Justine Lupe tarafından canlandırılıyor. Hangi aktrisin Holly'i daha iyi oynadığı sorulduğunda, King, Lupe'nin haksız avantaja sahip olduğunu belirtti ve “Mr.Mercedes” üç sezon yer aldı ama Cynthia bu zamanın çok üzerine çıkabilir. Ayrıca, prodüksiyona başlar başlamaz The Outsider'ın ikinci sezonu olacak ve pek ara verilmemiş olacak." dedi.

    "The Outsider"ın ikinci sezonu hakkında daha fazla bilgi vermek için bastırılan King, "Tam olarak nereye gittiğini biliyorum çünkü bazı senaryoları gördüm. Sana söyleyebilirdim ama o zaman seni öldürmek zorunda kalırım. Sadece bunun gerçekten harika ve ürkütücü bir doğaüstü  sezon olacağını söyleyeceğim." dedi. "The Outsider"ın ilk sezonu King’in romanındaki tüm olayları tüketti, bu da ikinci sezonun bilinmeyen bir bölgeye taşınacağı anlamına geliyor. Görünüşe göre King, Price’ın "Outsider" yaratıcı ekibinin hikayeyi romanının ötesine taşımak için ortaya çıkardığı şeyden memnun görünüyor. Price, dizinin ilk sezonunun çoğunu "Gone Baby Gone" ve "Mystic River" eserlerinin yazarı Dennis Lehane'le birlikte yazdı. İlk sezonun yönetmenleri arasında Jason Bateman, Karyn Kusama ve J.D. Dillard vardı.

    "The Outsider", ocak ayında prömiyerini yaptı ve 10 bölümlük çalışması boyunca HBO için fısıltı gazetesiyle hit oldu ve son iki bölümü için gerçek zamanlı olarak bir milyondan fazla izleyici kazandı. Final, tüm platformlarda 2,2 milyon izleyici kazandı. Dizide Erivo'nun yanı sıra Jason Bateman, Ben Mendelsohn, Bill Camp, Julianne NicholsonMare Winningham ve Paddy Considine'le birlikte rol alıyor. HBO orijinali olan The Outsider'ın ilk sezonu, ülkemizde beinConnect ekranlarında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top