Hesabım
    Jonah Hill, Bedeniyle İlgili Yapılan Ayıplamaya Karşı Açıklamada Bulundu!

    Jonah Hill, Daily Mail'in kendisini taciz etmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

    Daily Mail muhabirleri, yıldız oyuncu Jonah Hill sörf yaptığı sırada gizlice fotoğraflarını çekip yayınladı. Bununla da kalmayan Daily Mail, Hill'in fotoğrafını kıyafetlerini çıkardığı sırada çekip haber olarak yayınladı. Yapılan bu beden ayıplama hareketi, Jonah Hill'i rahatsız etti ve bir açıklama yapmasına neden oldu.

    21 Jump Street, ManiacThe Wolf of Wall Street gibi yapımların başarılı oyuncusu Jonah Hill, kendisini röntgenleyerek fotoğrafını çekip internette yayan Daily Mail hakkında şu açıklamada bulundu: "30'lu yaşlarımın ortasına gelene kadar ailemin ve arkadaşlarımın yanında bile üstümü havuzdayken çıkardığımı hatırlamıyorum. Eğer çocukluğumdan itibaren basın ve muhabirler vücudumla alay etmeseydi üstümü çıkarmayı çok daha önce başarabilirdim. Şimdi de medya ben sörf yaparken gizlice takip edirek benimle oynuyor ve bu artık beni etkilemiyor. 37 yaşındayım ve sonunda kendimi sevip kabul ediyorum. Bu gönderi "iyi ettim" ya da "benim için üzülün" anlamında bir gönderi değil. Bu gönderi havuzda üstlerini çıkaramayan çocuklar için. Eğlenin. Harikasınız, muhteşemsiniz ve mükemmelsiniz. Sevgilerimle."

    Jonah Hill gibi birçok ünlünün magazin muhabirleri tarafından dikizlenip taciz edildiği biliniyor. Sosyal medya ya da televizyon medyasında yer alan vücut trendlerinin herkes için geçerli olması bekleniyor. Bu durumun insanları birçok psikolojik soruna ittiği biliniyor. Diğer yandan son birkaç yıldır aktivistlerin çabalarıyla beden olumlama hareketi birçok insana yardım ediyor gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top