Hesabım
    Guy Pearce Başrollü "The Seventh Day"den Fragman!

    Korku türündeki The Seventh Day'den fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Guy Pearce'ı şeytan çıkartmada uzman hale gelen bir peder rolünde izleyeceğimiz The Seventh Day'den fragman paylaşıldı. Korku türündeki filmin fragmanında genç bir pederin eğitim almak üzere Peder Peter'a başvurduğunu ve şeytan çıkarma konusunda nasıl daha iyi hale gelebileceğini keşfetmeye çalıştığını görüyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: Ünlü şeytan kovucu Peder Peter, Peder Louis'in tavsiyesiyle genç bir pederi çırak olarak yanına alır. İkili, yeryüzündeki cehennemin derinliklerine daldıkça iyi ve kötü arasındaki çizgi bulanıklaşır ve kendi iblisleri ortaya çıkar. The Seventh Day'in yönetmen koltuğunda, aynı zamanda senaryoyu da kaleme alan Justin P. Lange bulunuyor. Lange'i ilk uzun metraj filmi The Dark'tan tanıyoruz.

    The Seventh Day'in oyuncu kadrosunda Memento, L.A. Confidential, The Hurt Locker gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız isim Guy Pearce'ın yanı sıra genç peder Daniel rolüyle Vadhir Derbez; Peder Louis rolüyle Keith David; Robin Bartlett, Hannah AllineHeath Freeman gibi isimler yer alıyor.

    The Seventh Day'in 26 Mart tarihinde VOD olarak izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top