Hesabım
    Ridley Scott'ın Epik Filmi "Kitbag"den Son Detaylar

    Scott, destansı filmi ara vermeden çekecek..

    Joaquin PhoenixLady Gaga'nın başrol oynadığı MGM suç gerilim filmi House of Gucci'yi bitirdikten sonra, Scott'ın hemen çekimlere başlamayı planladığı filmde Napoleon Bonaparte rolünde başrol oynayacak. Comer'in yıldızı, Killing Eve'de Emmy ödüllü performansıyla birlikte yükselişe geçmiş olsa da, Scott, The Last Duel'de Matt DamonAdam Driver ve Ben Affleck'in karşısında sergilediği harika performansı izledi ve sette, bir sonraki filminde oynatmak için kararını verdi. 

    Film, Napolyon’un kökenine inecek ve imparatora kişisel bir bakış sunacak. Olaylara, eşi ve tek gerçek aşkıyla bağımlılık yaratan ve çoğu zaman değişken ilişkisinin perspektifinden bakacak. Filmin amacı Napolyon’un meşhur savaşlarını, hırsını ve stratejik zihnini yakalamak olsa da, Josephine'le yaşadığı aşk hikayesi büyük askeri liderin tarzı kadar önemli. 

    Scott, filmde Phoenix gibi bir oyuncuya ve Bonaparte karakterine sahipti ancak, filmi doğru yapmak için Josephine rolünün eşit derecede önemli olduğunu düşündü. Apple Studios, yılın başında filmi finanse etmeyi ve yapımcılığı üstlendi. Filmle ilgili ilk haberler, ekim ayında çıkmaya başladı. Filmin senaryosunu, yönetmen için All the Money in the World'ü de kaleme alan David Scarpa yazdı.

    Ridley Scott, The Last Duel'deki performansıyla havaya uçurduktan sonra, Killing Eve'in yıldızı Jodie Comer'la tekrar çalışmak için fazla beklemedi ve takım olacakları bir sonraki projeyi bulmuş gibi görünüyor. Deadline'ın haberine göre, Comer, Apple Studios'un yakında çıkacak destansı filmi Kitbag'de Napoleon Bonaparte’ın aşkı Josephine’i oynamak için Scott’ın ilk tercihi konumunda. Comer, The Last Duel'in yanı sıra, bu yıl Killing Eve'in dördüncü sezonunu çekmeye hazırlanıyor. Ayrıca, Ryan Reynolds'un oynadığı ve bu yılın sonlarında yayınlanacak olan 20th Century Studios aksiyon komedisi Free Guy'da da yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top