Hesabım
    Amy Adams'lı "The Woman In The Window"un Gösterim Tarihi Belli Oldu

    The Woman In The Window, sonunda kendine bir tarih seçebildi.

    Amy Adams'ın yıldızı olduğu Penceredeki Kadın filminin gösterim tarihi sonunda belirlendi. Hakları Netflix'e devredilen film, Mayıs ayı içerisinde izleyici karşısına çıkmış olacak. Başarılı oyuncu Amy Adams, The Woman In The Window'un ardından Broadway müzikal uyarlaması Dear Evan Hansen ve Disney+ devam filmi Disenchanted'da görülecek.

    Netflix, The Woman In The Window'un gösterim tarihini resmi olarak açıkladı. Duyuruya göre film, 14 Mayıs tarihinde izleyici karşısına çıkmış olacak. The Woman In The Window'un uzun süredir ertelemelere maruz kaldığı ve orijinal plana göre sinemalarda gösterime girmesinin istendiği biliniyor. Ancak coronavirüs engelleri ve takvim sorunları nedeniyle film hem sinemalarda hem de dijital platformlarda bir türlü gösterimini yapamamıştı.

    The Woman In The Window, kendisini eve kapatan Anna’nın hikayesi anlatılıyor. New York’da bir apartmanda yalnız yaşayan Anna, asla dışarı çıkmaz. Tüm zamanını evde içip, film izleyerek ve komşularını röntgenleyerek geçirir. Anna’nın rutin, sakin yaşantısı evinin tam karşısına taşınan Russell ailesinden sonra altüst olur. Anna, idealindeki aile olarak gördüğü Russell ailesini izlemeye başlar ve bir gün hiç görmemesi gereken bir şey görür.

    Joe Wright'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Woman In The Window'un oyuncu kadrosunda Amy Adams'ın yanı sıra Gary OldmanAnthony MackieWyatt RussellBrian Tyree HenryJennifer Jason Leigh ve Julianne Moore bulunuyor. Film, A. J. Finn’in romanından uyarlandı. 14 Mayıs tarihinde ise Netflix'te izleyicilerinin karşısına çıkmış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top