Hesabım
    Usta Oyuncu "Rasim Öztekin" Kalp Krizi Geçirdi

    Öztekin'in sağlık durumu iyiye gidiyor..

    Usta oyuncu Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi. Arkadaşlarının ilk müdahalesi ve daha sonra hastanede yapılan işlemler sonucu Öztekin'in duran kalbi tekrar çalıştırıldı ve Öztekin hayata döndü. Kalbine pil takılan sevilen oyuncunun durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Öğle saatlerinde meydana gelen olaydan sonra Öztekin hastaneye kaldırıldı.

    Yaklaşık 20 yıl önce kalp yetersizliği teşhisi konan, birkaç kez daha sorun yaşayan Öztekin, bu hastalıkla yaşamayı öğrenmek adına girişimlerde bulunmuş, yakın zamanda bir Youtube kanalında Rasim Öztekin İle Kalp Yetersizliği Sohbetleri adlı bir programa da katılmıştı. Öztekin, bu konuda deneyimlerini aktarmış ve benzer sağlık sorunları yaşayanlara örnek olmuştu.

    62 yaşındaki sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin, 1977 yılında Kadıköy Halk Eğitim, İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Nöbetçi Tiyatro' da amatör tiyatro çalışmalarına başladı. 1980 yılında ise Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular Topluluğu'nda profesyonel tiyatro kariyerine başladı ve günümüze kadar ara vermeden devam etti. 

    Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol alan Rasim Öztekin, G.O.R.A, Kabadayı, Tersine Dünya, Pardon ve Düğün Dernek gibi filmlerdeki rolleriyle ve özellikle uzun yıllardır devam eden Seksenler dizisindeki performansıyla da tanınıyor. Öztekin, 2016 yılında Ferhan Şensoy'dan güldürü tiyatrosunun en önemli nişanesi olan "Kavuk"u devralmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top