Hesabım
    Hugh Jackman, Lee Daniels'ın Bir 'Wolverine' Filmi Yönetmesini İstemiş

    Jackman, olası devam filmi hakkında konuştu

    Lee Daniels'ın bir “Wolverine” filmi yönetmesinin nasıl bir şey olacağını merak ettiyseniz tebrikler, çünkü Hugh Jackman olabilirsiniz.  Son filmi "The United States vs. Billie Holiday"le şu sıralar konuşulan Daniels, Jackman'ın Oscar ödüllü filmi "Precious"ı çok beğendiğini anlattı ve Wolverine filmi çekmesi için kendisine Fox'la bir görüşme ayarladığını anlattı.

    Daniels, yaptığı açıklamada; “Pek çok oyuncu beni arıyordu. Precious'ı yaptıktan sonra Hugh Jackman da aradı ve bir Wolverine yapmamı istediğini söyleyerek beni stüdyoya, Fox'a gönderdi. Sanırım o filmleri orada yapıyorlar. Daha önce hiç stüdyo filmi yapmamıştım ve bu bir felaketti ve tam anlamıyla kenara çekildim. Evet, Fox'taydı çünkü daha sonra Kentucky Fried Chicken'a gittim ve altı paket kanat yedim. Hayatımın en kötü karşılaşmasıydı. Precious"tan "Wolverine"i nasıl düşündüğünü bilmiyorum ama onu seviyorum ve o bugüne kadar iyi bir arkadaş oldu.” dedi.

    Bu bilgi, Daniels'in Fox'a tam olarak ne önerdiğini ya da Fox'un Daniels'tan neler istediğini merak ettiren bir görüşme. Zamanlama, bu buluşmayı "X-Men Origins: Wolverine"in çıktığı zamanlara denk getiriyor. Daniels'ın o film kadar kötü bir şey yapmayacağı garanti olurdu ve hatta harika bir film bile izleyebilirdik ama sonraki süreçte kötü bir gidişat izleyicileri karşılamadı.

    Lee Daniels'ın bir "Wolverine" filmi kulağa ilginç gelse de, her iki taraf için de her şeyin yolunda gittiğini söylemeliyiz. Toplantıdan kısa bir süre sonra James Mangold, "The Wolverine" ve "Logan" filmlerini yapmak için stüdyoyla anlaştı ve Logan, türün en iyi örneklerinden biri olarak kabul ediliyor. Daniels ise başarılı kariyerine devam etti ve Empire çalışmalarını dürdürüp, kaliteli filmler çekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top