Hesabım
    Zack Snyder, Justice League'den The Flash Teaser'ı Paylaştı

    Justice League'den yeni teaser!

    Warner Bros bünyesinde yeniden kurgulanan Justice League'den bir teaser paylaşıldı. Yönetmen Zack Snyder, The Flash'in yer aldığı teaser'ı kendi sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarıyla buluşturdu. Teaser'da, Barry Allen ve Iris West'in ilk kez karşılaştığı o ana tanıklık ediyoruz.

    Ezra Miller'ın canlandırdığı The Flash karakteri, DC evreninin en hızlı kahramanı olarak tanınıyor. Kendi solo filminde The Flash'in güçlerinin sınırlarını yaratıcı bir şekilde görüp görmeyeceğimizi bilemiyoruz, ama orijin hikayesinin bir kısmı Justice League'de yer alıyor. Barry Allen'ın hayatının aşkı olarak bilinen gazeteci Iris West, Justice League'de boy gösterecek. Karakteri Kiersey Clemons canlandırıyor. Bilindiği kadarıyla Iris West'in sahneleri, Zack Snyder tarafından yıllar önce çekilmiş ancak Joss Whedon karakteri kullanmama kararı almıştı. Snyder, kendi filminin değiştirildiğini ve mahvedildiğini görünce ipleri yeniden eline alıp Justice League'i bir kez daha kurguladı. Filmin eski versiyonundan ne kadar farklı olduğunu ya da olmadığını HBO Max gösterimi başladığında anlayacağız.

    Zack Snyder, Justice League'de kullanılmayan sahnelere filmde yer verecek. Ayrıca 4-5 dakikadan oluşan ek sahneler filmde boy gösterecek. Justice League için Jared LetoHenry CavillJoe ManganielloRay FisherBen Affleck gibi isimlerle ek sahne çekimleri gerçekleştirildi. 4 saatlik filmin bölüm isimleri "Don't Count on It, Batman", "The Age of Heroes", "Beloved Mother, Beloved Son", "Change Machine", "All The King's Horses" ve "Something Darker" olacak. 

    Justice League, 18 Mart'ta HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top