Hesabım
    Viggo Mortensen, Colin Farrell ve Joel Edgerton, "Thirteen Lives" Kadrosunda!

    Thirteen Lives'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Son olarak Hillbilly Elegy ile karşımıza çıkan yönetmen Ron Howard'ın yeni projesi Thirteen Lives olacak. Açıklamalara göre Howard'ın yeni filminin yıldızları olarak Viggo MortensenColin Farrell ve Joel Edgerton ile anlaşma imzalandı. Film, 2018 yılında Tayland'da yaşanan gerçek bir olayı beyaz perdeye aktaracak.

    2018 yılında 12 erkek çocuğu ve futbol koçlarının, Tayland'da sular altında olan bir mağarada kısılı kalmaları gündeme oturmuştu. 18 gün boyunca orada sıkışan 13 kişi için dünyanın dört bir yanından gelen insanlardan oluşan uluslararası bir arama kurtarma ekibi harekete geçmişti. Bu olay, "Thirteen Lives" adıyla filme dönüştürülüyor.

    Ron Howard'ın yönetmeni olacağı filmde Viggo Mortensen, arama kurtarma uzmanı Richard Stanton'a hayat verecek. Stanton, 2019 yılında George Madalyası'na layık görülmüştü. Bu ödül, cesareti için verilmişti. Colin Farrell, ünlü mağara dalgıçı John Volanthen'ı canlandıracak. Volanthen'ın da George Madalyası'na layık görüldüğü biliniyor. Joel Edgerton ise neredeyse 30 yıllık bir uzman olan Dr. Richard Harris isimli anestezi uzmanını canlandıracak. Tayland'daki arama kurtarma çalışması ile 2019 yılında Yılın Avustralyalısı seçilmişti.

    Thirteen Lives'in oyuncu kadrosunda Edgerton, Farrell ve Mortensen'in yanı sıra Tom Bateman, Paul GleesonLewis Fitz-GeraldTeeradon “James” Supapunpinyo, Thiraphat Sajakul ve Sahajak Boonthanakit yer alacak. Filmin tam konusu ise şöyle: Bir futbol takımı ve koçları, şiddetli yağmur ve sel nedeniyle Taylan’da bir mağarada mahsur kalır. Yanlarında erzak olmayan ekip, oksijen seviyelerinin de düşmesiyle birlikte bir ölüm kalım savaşıyla karşı karşıya kalır. Dünyanın dört bir yanından onları kurtarmak için Tayland’a gelen insanlar, yerel halk ile birlikte ekibi kurtarmak için çalışır.

    Thirteen Lives'in prodüksiyonuna Mart ayı içerisinde Avustralya ve Tayland'da başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top