Hesabım
    "The Flash" Filminde Oyuncu Değişiklikleri!

    Filmden bir yıldız ayrılırken, başka bir yıldız kadroya dahil oldu..

    The Flash baba rolünü kaybediyor olabilir ama Scarlet Speedster bir anne kazanıyor. Maribel Verdú, yaklaşan çizgi roman macerasında çok önemli bir rol olması beklenen Barry Allen’ın annesi rolünü üstlendi. Aynı zamanda, son haberlere göre Billy Crudup projeden ayrılıyor ve Apple TV Plus dizisi “The Morning Show” sebebiyle, zamanlama çakışmaları yaşandığından The Flash’ın babasını canlandırmayacak.

    Justice League” ve “Batman v Superman: Dawn of Justice”te yer alan karakterin ilk bağımsız macerası olan “The Flash”, Barry Allen adlı hızlı karakter olarak Ezra Miller'ı karşımıza çıkaracak. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Supergirl rolünde Sasha Calle, Batman rolünde Ben Affleck ve bir diğer Batman rolünde Michael Keaton yer alıyor. Kiersey Clemons da kısa süre önce The Flash'ın romantik ilgisi olan Iris West olarak kadroya katıldı.

    Yönetmen sarsıntıları da dahil olmak üzere birçok gecikmeyle karşılaşan “The Flash”, yıllardır geliştirilmekte. DC Extended Universe filmi, Koronavirüs sebebiyle birkaç kez daha ertelendi ama bu yıl içerisinde çekimlere başlanması bekleniyor. Yönetmen Andy Muschietti, en çok “It” ve devam filmi “It: Chapter Two” ile tanınmaktadır. “Transformers” yan ürünü “Bumblebee” ve “Birds of Prey”i yazan Christina Hodson, senaryonun son halini kaleme aldı.

    Kadroya eklenen son isim olan Verdú, en çok, Alfonso Cuaron’un gençlik draması “Y Tu Mama Tambien” ve Guillermo del Toro’nun fantastik filmi “El Labirento del Fauno"da başrol oynamasıyla tanınıyor. Diğer filmleri arasında "Abracadabra", "15 Years and One Day" ve "Seven Billiard Tables" bulunuyor. "The Flash", 4 Kasım 2022'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top