Hesabım
    Maria Bakalova, Borat 2 Oscar Adaylığını Pedro Pascal ile Birlikte Öğrenmiş

    Maria Bakalova ve Pedro Pascal, Borat Subsequent MovieFilm'in En İyi Orijinal Senaryo adaylığını kutluyor.

    Ofansif mizahın ve politik taşlamanın arşa ulaştığı Borat Subsequent MovieFilm, geçtiğimiz gün açıklanan 93. Akademi Ödülleri adayları arasında yer alıyordu. Filmin parlayan yıldızı Maria Bakalova'nın, Oscar haberini Judd Apatow'un çektiği The Bubble filminin setinde Pedro Pascal ile birlikteyken aldığı ortaya çıktı. Oyuncu, Amerika'da rol aldığı ilk filmle birlikte Akademi'ye taşınmış oldu.

    Geçtiğimiz gün içerisinde 93. Akademi Ödülleri'nde yarışacak olan adaylar resmi olarak açıklandı. Bu yıl coronavirüs salgını nedeniyle çoğu filmin vizyon ya da dijital gösterim tarihini ertelemesi Oscar adaylıklarını da büyük ölçüde etkiledi. Blockbuster filmler, dijital platformlarda gösterime girmek istemediği için genel olarak adaylıklara, coronavirüsle çok büyük bir sorun yaşamayan Netflix damgasını vurdu. Borat Subsequent MovieFilm ise Amazon Prime'da gösterime girmişti. Film, En İyi Orijinal Senaryo kategorisinde adaylığa layık görüldü.

    Filmin yıldızı Maria Bakalova, şimdilerde Judd Apatow'un imzasını attığı The Bubble filminin setinde bulunuyor. Aynı zamanda Bakalova'ya Pedro Pascal eşlik ediyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara göre Bakalova'yı Oscar adaylığı için ilk tebrik eden isim Pedro Pascal oldu.

    Borat 2'nin rakipleri arasında Nomadland, The FatherOne Night In Miami ve The White Tiger bulunuyor. 93. Akademi Ödülleri, 25 Nisan tarihinde bir tören eşliğinde sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top