Hesabım
    Netflix Draması "Concrete Cowboy"dan Altyazılı Fragman!

    Idris Elba, baba oğul hikayesinin başrolünde yer alıyor..

    Netflix, 2 Nisan'da yayına girecek olan yeni baba-oğul draması “Concrete Cowboy”un resmi fragmanını yayınladı. G. Neri'nin “Ghetto Cowboy” adlı romanından ve gerçek hayattaki Fletcher Street kovboylarından esinlenen film, suçlu bir hayatla, uzun süredir görüşmediği babasının (Idris Elba) yaşadığı kültür arasında kalan sorunlu bir genci (Caleb McLaughlin) konu alıyor.

    Kuzey Philadelphia'daki kovboy alt kültürünü yaşayan insanları da anlatan filmde, Jharrel Jerome, Byron Bowers, Lorraine ToussaintClifford "Method Man" Smith ve Fletcher Street Stables üyeleri de rol alıyor. Filmin ilk gösterimi eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapıldı. Festival sırasında verdiği bir röportajda Elba, siyahi kovboyların etrafındaki tarihin uzun süredir yanlış anlaşıldığını söyledi.

    Elba açıklamasına ek olarak, "Kesinlikle, gömülmüş bir parça tarihi anlatabilmek gerçekten doğru hissettiriyor. Bu ahırlar, sonsuza kadar götürülmekle karşı karşıyalar ve kısmen Ricky'nin bana söylediği şey şuydu: Umarım bu filmi yaptık ve ahırların hikayesine, tarihine ve mirasına aşık olmaları gerçeğinden yola çıkarak ahırları muhafaza ederler." dedi.

    McLaughlin, “Projeyle tanışmak ve Idris'in babamı oynadığını öğrenmek kesinlikle bir rüyaydı. Idris'in babasını bir filmde oynamasını kim istemez ki?" dedi. “Concrete Cowboy”, senaryoyu Dan Walser'la birlikte yazan ilk uzun metrajlı filmini çeken Ricky Staub tarafından yönetiliyor. Filmin yapımcıları arasında Elba, Tucker Tooley, Lee Daniels, Dan Walser, Jeff Waxman ve Jennifer Madeloff yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top