Hesabım
    Kenneth Branagh Draması ‘Belfast’ın Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Branagh'tan 60'lı yıllara dair bir büyüme hikayesi..

    Kenneth Branagh’ın yaklaşan draması “Belfast”, 12 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek. Branagh'ın yazıp yönettiği filmde Caitriona Balfe, Judi Dench, Jamie DornanCiaran Hinds ve yeni yetenek Jude Hill yer alıyor. "Belfast", 1960'ların sonundaki müzik ve sosyal kargaşanın ortasındaki bir çocuğun yaşadıklarının hikayesini anlatıyor.

    Dornan ve Balfe, kargaşaya yakalanmış göz alıcı bir işçi sınıfı çifti canlandırıyor ve Dench'le Hinds, zeki büyükanne ve büyükbabaları canlandırıyor. Focus Features filmi geçen yıl satın aldı ve yurt içinde dağıtacak. Ana şirketi Universal Pictures, filmi uluslararası alanda sergiliyor. Daha önce “Murder on the Orient Express”, “Cinderella”, “Much Ado About Nothing” ve “Thor”u yöneten Branagh, en kişisel filmini “Belfast” olarak adlandırıyor.

    Branagah film için, "Eve gelmekle ilgili, heyecan, duygu ve mizah dolu dramatik bir yolculuk." diyor. Filmin yapımcıları Branagh, Laura Berwick, Becca Kovacik ve Tamar Thomas. "Belfast" prömiyerinden önce Branagh, 2017 yapımı "Murder on the Orient Express"in devamı olan "Death on the Nile" filmini gösterime sokacak. Agatha Christie romanından uyarlanan film, ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot'nun araştırmalarını konu alıyor. Film, salgın nedeniyle birkaç kez ertelendi ve eylül ayında büyük ekranda açılması planlanıyor.

    Branagh, Bee Gees grubunun Paramount Pictures için çıkacak biyografisini de yönetecek. Düzinelerce 1 numara hit ve 1977 yapımı "Saturday Night Fever" filminin popüler film müziğinden sorumlu şarkıcı ve söz yazarı Barry, Maurice ve Robin Gibb kardeşlerin hayatlarını ve kariyerlerini oluştururken yaşadıklarını anlatacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top