Hesabım
    Warner Bros, Suicide Squad'a David Ayer Kurgusu İstemiyor

    Warner Bros, Suicide Squad hakkındaki kesin kararını belirtti.

    David Ayer, Zack Snyder'ın Justice League için yaptığı kampanyalardan faydalanarak Suicide Squad'ın kendi versiyonunu yayınlayabilmek için şansını denemişti. Ancak Warner Bros, Justice League'in hayranlarının gücünü gördüğü gibi, Suicide Squad'ın güçsüzlüğünü görerek Ayer'in isteğine cevap vermedi. Şimdi ise WarnerMedia Stüdyoları'nın CEO'su bu konu hakkındaki soruları yanıtladı

    WarnerMedia'nın sorumlusu Ann Sarnoff, Suicide Squad hakkında şu sözleri sarf etti: "David Ayer kurgusunu geliştirmeyeceğiz. Zack'in yaptığı işi sevmelerine minnet duyuyorum ve Zack'in DC'ye olan katkılarına teşekkür ediyorum. Kendi Justice League kurgusunu hayata geçirebildiği için çok mutluyuz, çünkü bir yıl öncesine kadar planlarımızda yoktu. Bununla birlikte üçlemesini tamamlaması gerekiyor. Bunu yaptığımız için mutluyuz. Ama aynı zamanda DC'nin çoklu boyutu için karakterler geliştirime planlarımız olduğu için de heyecanlıyız."

    David Ayer, Suicide Squad filmi hakkında çok eleştiri almıştı. Başta kadın karakterlerinin seksist yaklaşımla ele alınması olmak üzere kahramanların çok katmanlı olamaması tepki almıştı. Warner Bros, son olarak James Gunn ile birlikte The Suicide Squad filmini hayata geçirdi. Filmin vizyona girmesi için geri sayım yapılıyor. Gunn, kendi versiyonunu izlemek için Ayer'in Suicide Squad'ını izlemenin gerekli olmadığını söylüyor. Bu durumda tamamen bağımsız bir macera izleyecek, karakterleri baştan tanıyacağız.

    Filmde Margot RobbieViola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top