Hesabım
    "Saw" Filminin Devamı "Spiral", Yeni Vizyon Tarihini Aldı

    Testere hikayesi, 9. filmle devam ediyor..

    "Saw" korku serisinin dokuzuncu filmi olan "Spiral: From the Book of Saw", başlangıçta planlanandan bir hafta önce sinemalarda gösterime girecek. Başrollerini Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın paylaştığı film, 14 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak. "Spiral"in arkasındaki stüdyo olan Lionsgate, ülkenin en büyük sinema pazarlarından ikisi olan New York ve Los Angeles'taki sinemalar yakın zamanda yeniden açıldığı için hafta sonu açılışta yükselmeyi tercih etti.

    Salı günü, Disney’in "Black Widow" filmi 7 Mayıs'taki gösterim tarihini terk ederek takvimde birkaç haftalık önemli bir yer açtı. "Spiral", Angelina Jolie’nin gerilim filmi "They Wish Me Dead"le aynı gün gösterime girecek. Lionsgate Motion Picture Group'un dağıtım sorumlusu David Spitz, "New York ve Los Angeles'ta sinema salonları açıldı ve sinemaseverler en sevdikleri eğlenceye geri dönüyorlar. Saw hayranlarının ve ilk Saw maceralarını yaşayanların, bu heyecan verici yeni filmle koltuklarına dönmelerini heyecanla bekliyoruz. En çok merakla beklenen filmlerimizden biriyle katılımcıları desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu filmin güçlü bir yaz sezonu başlatacağından eminiz." dedi.

    "Spiral", başlangıçta 2020'de vizyona girecekti ama pandemi nedeniyle 21 Mayıs 2021'e ertelendi ve şimdi, 14 Mayıs olarak son tarihi onaylandı. Yaklaşan film, şehrin ürkütücü bir şekilde geçmişini anımsatan cinayetlerle ilgili korkunç bir soruşturmanın sorumluluğunu üstlenen saygın polis emeklisi (Jackson), atılgan dedektif Zeke (Rock) ve çaylak ortağını (Max Minghella) konu alıyor. Farkında olmadan derinleşen bir gizemin içine hapsolmuş olan Zeke, kendisini katilin hastalıklı oyununun merkezinde bulur. Filmi, Josh Stolberg ve Pete Goldfinger'ın yazdığı bir senaryodan, Darren Lynn Bousman yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top