Hesabım
    Lebron James'li "Space Jam: A New Legacy"den Fragman!

    Filmden, Türkçe altyazılı resmi fragman paylaşıldı

    1996 yılında, yaşayan efsane Michael Jordan'la Bugs Bunny'i bir araya getiren Space Jam, 25 yıl sonra bu kez Lebron James'li bir macerayla geliyor. Şu an en iyi basketbol oyuncuları arasında gösterilen LeBron James, efsanevi Tune elemanı Bugs Bunny'le, “Space Jam Yeni Efsane” filminde parkeye çıkıyor. Yönetmenliğini Malcolm D. Lee’nin üstlendiği filmin yaratıcı ekibinde Ryan Coogler ve Maverick Carter yer alıyor. Filmin altyazılı fragmanı ise görücüye çıktı. 

    Düzenbaz bir yapay zeka tarafından küçük oğlu Dom’la birlikte dijital bir alana hapsedilen LeBron’ın kendilerini sağsalim eve götürebilmek için yapması gereken, Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik ederek, sahada, yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarına karşı onları zafere taşımaktır. Oğluyla bağını yeniden tanımlayacak ve kendimiz olmanın gücüne ışık tutacak olan, LeBron’ın hayatının bu en önemli mücadelesi 16 Temmuz tarihinde gösterimde olacak.

    Başrolde LeBron James ve Oscar adayı Don Cheadle'ın olduğu SPace Jam New Legacy'nin oyuncu kadrosunda ayrıca, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe, Jeff Bergman ve Eric Bauza yer alıyor Yönetmen Malcolm D. Lee, filmi Juel TaylorTony Rettenmaier & Keenan Coogler ve Terence Nance'ın yazdığı senaryodan çekiyor. 

    Filmin yapımcılık görevinde Ryan Coogler, LeBron James, Maverick Carter ve Duncan Henderson gibi isimler yer alırken, yönetici yapımcılığı Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Allison Abbate, Jesse Ehrman, Jamal Henderson, Spencer Beighley, Justin Lin, Terence Nance ve Ivan Reitman üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top