Hesabım
    Angelina Jolie’li ‘Those Who Wish Me Dead’e İlk Bakış

    Tylor Sheridan yönetmenliğindeki filmden ilk görsel yayınlandı

    Taylor Sheridan, bugün Hollywood'da çalışan en saygın film yapımcılarından biri konumunda. Tipik olarak kırsal bölgelerdeki sıradan insanlar arasındaki şiddete odaklanan benzersiz hikaye anlatımıyla adından söz ettirmeyi başardı. Bu anlatıları "Hell or High Water", "Wind River" ve "Yellowstone"da başarıyla karşımıza çıkardı. Şimdi, önümüzdeki ay HBO Max'e gelecek olan yeni bir film olan "Those Who Wish Me Dead"le geri dönmeye hazırlanıyor.

    Filme bir aydan biraz daha uzun bir süre kala, Montana'daki bir orman yangınının etkisiyle uğraşan Angelina Jolie'yi gösteren birkaç ilk bakış fotoğrafı yayınlandı. Elbette bir Taylor Sheridan filminden bahsediyoruz. Hikaye sadece ölümcül bir yangını değil, aynı zamanda iki suikastçiden kaçan genç bir çocuğu korumak zorunda kalan bir kadının hikayesini de anlatıyor. Aktris, uzun metrajlı filmi çekerken ve gerçek ateşli sahnelerde rol alırken, prodüksiyonun ona yaşamak için yangınlarla mücadele edenlere daha fazla saygı duymayı nasıl öğrettiğini anlattı.

    Angelina Jolie, "Yangının içinde olduğumuz ilk gün, sıcaklığın ve rüzgarların ne kadar hızlı değişeceğini ve yangının aniden beklemediğiniz bir olaya dönüşebilceğini fark ettim. Ön saflardaki bu insanlara duyduğumuz saygımız ve bu işin ne kadar zor olduğu gün geçtikçe zihnime daha çok kazındı ve etkisini artırdı." dedi.

    Jolie'ye filmin kadrosunda Nicholas Hoult, Aidan Gillen, Jon Bernthal, Tyler Perry, Medina Shenghore, Jake Weber ve Finn Little eşlik ediyor. Taylor Sheridan, yazar ve yönetmen olarak filmie liderlik ediyor. "Those Who Wish Me Dead", Michael Koryta’nın aynı adlı 2014 yılında yayımlanan romanından uyarlandı. Filmin 14 Mayıs'ta HBO Max'e gelmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top