Hesabım
    "Killers of The Flower Moon"un Kadrosuna William Belleau Katıldı

    Martin Scorsese'nin Killers of The Flower Moon'unun oyuncu kadrosu genişliyor.

    Usta yönetmen Martin ScorseseKillers of The Flower Moon ekibine yeni isimler ekliyor. Yeni duyuruya göre Twilight Saga: Eclipse filminde rol alan William Belleau, Apple TV+'ta gösterime girecek olan Killers of The Flower Moon kadrosuna dahil edildi. Ayrıca Grammy ödüllü şarkı yazarları Jason Isbell ve Sturgill Simpson, Killers of The Flower Moon'da yer alacak.

    William Belleau, Killers of The Flower Moon'da Henry Roan'ı canlandıracak. Roan, Osage'de çiftlik sahibi kişilerden biridir. Ayrıca Burkhart ailesiyle yakın ilişki içerisindedir. Filmde Leonardo DiCaprio, Ernest Burkhart'a; Robert De Niro, William Hale'e; Jesse Plemons, Tom White'a; Lily Gladstone, Mollie Burkhart'a; Tantoo Cardinal, Lizzie Q'ya hayat verecek. Ama Robert De Niro'nun karakteriyle ilgili kesin bir açıklama esasında bulunmuyor.

    Killers of the Flower Moon'da, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. 1920’lerde, Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.

    Killers of The Flower Moon'un vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top