Hesabım
    Amy Adams'lı "Penceredeki Kadın"dan Resmi Fragman!

    Woman In The Window'dan fragman paylaşıldı.

    Amy Adams'ın başrolünde yer aldığı Penceredeki Kadın, uzun süredir gösterime girmeyi bekliyor. Hakları Netflix'e devredilen filmin fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Filmde Amy Adams'a Julianne Moore ve Gary Oldman gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

    Joe Wright'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Woman In The Window'un konusu ise şöyle: Filmde, kendisini eve kapatan Anna’nın hikayesi anlatılıyor. New York’da bir apartmanda yalnız yaşayan Anna, asla dışarı çıkmaz. Tüm zamanını evde içip, film izleyerek ve komşularını röntgenleyerek geçirir. Anna’nın rutin, sakin yaşantısı evinin tam karşısına taşınan Russell ailesinden sonra altüst olur. Anna, idealindeki aile olarak gördüğü Russell ailesini izlemeye başlar ve bir gün hiç görmemesi gereken bir şey görür.

    Woman In The Window, geçtiğimiz yıldan bugüne vizyona girmeye çalışıyordu. Coronavirüs salgınının yarattığı engeller, filmin Netflix'e devredilmesine neden oldu. Mayıs ayı içerisinde ise gösterimini yapmaya başlayacak. Amy Adams başrollü The Woman In The Window'un oyuncu kadrosunda Gary Oldman, Anthony MackieWyatt RussellBrian Tyree HenryJennifer Jason Leigh ve Julianne Moore bulunuyor. Film, A. J. Finn’in romanından uyarlandı. The Woman In The Window'un gösterim tarihi, 14 Mayıs olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top