Hesabım
    Testere Serisinin 10. Filmi Yolda!

    Spiral: From The Book of Saw henüz vizyona girmeden, 10. Testere filmi için hazırlıklara başlandı.

    Lionsgate film şirketi, Testere serisini devam ettirmek istiyor. Henüz Spiral: From The Book of Saw filmi gösterimini yapmaya başlamadan esas Saw serisine 10. filmin eklenmesi için çalışmalara başlandı. Slasher korku türündeki Saw X'in yapımcılığını ise James Wan üstlenecek.

    James Wan, ilk Testere filminden itibaren her filmde yürütücü yapımcı olarak görev almıştı. İlk Saw filmi 2004 yılında izleyici karşısına geçmişti. 7. Testere filmi olarak gösterimini yapan Saw: The Final Chapter'ın adından da belli olduğu üzere son Testere filmi olması planlanıyordu. Ancak onun üzerine 2017 yılında eleştirmenler tarafından pek de beğenilmeyen Saw: Legacy çekildi. Son olarak da Chris Rock ve Samuel L. Jackson'lı Spiral: From The Book of Saw izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Saw X filmi hakkında henüz elimizde James Wan haricinde hiçbir ayrıntı yok. Yalnızca Spiral: From The Book of Saw'un gösterime girmesinin beklendiği sırada Lionsgate'in Saw X'i geliştirmeye başladığı biliniyor. Spiral'ın seriye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Lionsgate'in Saw X için hızlıca harekete geçmesinin ardında Spiral'a büyük umut bağlamasının olduğu düşünülüyor. Spiral: From The Book of Saw, 21 Mayıs 2021'de ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top